Meme Bırakma + Uyku

166 görüntüleme
Kübra Ö.

Kübra Ö.

2 Eylül 2026 10:08
Merhabalar 15 aylık bir kızım var. Sürekli ya memede olmak istiyor yada emmediği zamanlarda bir parmağı ağzında diğer eli mememde uyumak istiyor uyku zamanları.geçen ay doktorumuz az ek gıda yediği için gündüz beslenmesini kes dedi ki işe de başladım artık gündüzleri zaten emziremiyorum. Gündüzleri ablam yanında. İlk bi kaç gün normal sabah ve öğlen uykusunu yaptı ama sonra 1-2 gündür gündüzleri katiyen uyumuyor akşam da ben eve gittiğimde hemen meme diye ağlıyor ve emerken uyuyor.normalde akşam 8 de uyur standart bir saatimiz vardı. Dün mesela 18:30 da uyudu emerken. Gece de hayatı zehir ediyor sürekli mememle oynamak ve meme emmek istiyor.düşünün mememi kapattırmıyor bile. Çok yoruldum. Emzirmeyi Kademeli bıraktıramadım. bişeyler sürüp tiksinsin dedim vicdanım el vermedi o yüzündeki ifadeyi görünce de. Dün gece mesela en son mememi kesip atmayı düşünüyordum. Ne yapacağım bilmiyorum şuan da mesela uyutmak istediklerinde ağlıyormuş. Yine sanırım akşamı bekliyor.
Kübra Ö.

Kübra Ö.

2 Eylül 2026 12:12
Didem Çakar
Biz de benzer durumdayız benim de dün gece canıma tak etti . Bizim bir de erken kalkma sorunumuz var güne 4 gibi başlıyoruz çalışıyoruz ve desteğimiz yok eşimle dönüşümlü bakıyoruz bizi çok zorladı ilk 16 ay sonra yaz tatili geldi ailemin yanında duzelmisti uykusu. gece beslenmesini bitirmiştik aylar öncesinde ama şimdi eve gelince tekrar erken kalkmaya başladı bu sefer gece de emmek istedi ben de her şeye yetişmekten yoruldum ve gece emmiş oldu çünkü şu an ev taşıma sürecimizde var bedenen çok yorgunum. Sabah meme hasta olmuş dedim öksürüyor gibi yaptım ve sürekli su kefir verdim kahvaltıyı iyi yaptırdım bakalım çok tükendim ben de. Siz de hasta diyebilirsiniz yapay zeka yara bandı takabilirsiniz diyor daha somut olur diye gönül ister kademeli bıraksın ama çok zor havalar soğumadan sürekli park olabilir her akla geldiğinde
Ya afedersiniz salça bile sürdüm 🤣🤣🤣. Iy yapıyor önce sonra yine meme de meme
K

Kader K. ..

2 Eylül 2026 13:59
Merhaba Kübra hanım sizin anlattıklarınızı birebir yaşadım benim bebeğim 13 aylık hiç denecek kadar ek gıda yemiyordu sürekli gece gündüz meme istiyordu geceleri tam olarak zehir geçiyordu bana ve aniden karar verdim meme ucuna salça sürdüm ilk gün ona gösterdim emmek istemedi sonraki iki gün olarakta makyaj temizleme pamuguna kırmızı oje sürdüm istedikçe çok acıyor dedim 3gun sonra unuttu memeyi ilk gece biraz zorlandi sonra alıştı siz kafanızda bitirmeniz lazım
Kübra Ö.

Kübra Ö.

2 Eylül 2026 22:15
Kader Kısa
Merhaba Kübra hanım sizin anlattıklarınızı birebir yaşadım benim bebeğim 13 aylık hiç denecek kadar ek gıda yemiyordu sürekli gece gündüz meme istiyordu geceleri tam olarak zehir geçiyordu bana ve aniden karar verdim meme ucuna salça sürdüm ilk gün ona gösterdim emmek istemedi sonraki iki gün olarakta makyaj temizleme pamuguna kırmızı oje sürdüm istedikçe çok acıyor dedim 3gun sonra unuttu memeyi ilk gece biraz zorlandi sonra alıştı siz kafanızda bitirmeniz lazım
Gece uyandığında nasıl ikna ettiniz
K

Kader K. ..

2 Eylül 2026 22:18
Gece su veriyorum meme isteyince çok acıyor diyorum pamuğu göstermiştim 3 günde unuttu
Ceren

Ceren

Premium Üye
2 Eylül 2026 23:12
merhaba kızım 14 aylık aynı durumdayız emzik etti beni gündüz uykusuna geçerken emiyor sadece ama gece hiç uyumuyoruz devamlı emmek istiyor çok yoruldum artık ben de sütten kesmeye çalışıyorum sabır taşı aldım hala cesaret edemedim gece uyanınca nasıl uyutacağım diye :(
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir