Meme Bırakma

241 görüntüleme
T

Tuğçe

26 Temmuz 2026 23:25
Bebeğim 19 aylık yavaş yavaş meme bırakmaya hazırlamaya çalışıyorum ancak oldukça istekli bir şekilde emmeye devam ediyor. İlk çocuğum 19 aylıkken bırakmıştı, elbette her bebeğin gelişşmi ve süreci farklı ancak nasıl ilerleyebilirim? Böyle bir deneyimi olan varsa paylaşabilirmi? Bende 19 aydan sonrası deneyim yok emzirme olarak 😅
N

Neslihan U. ..

26 Temmuz 2026 23:30
Gün içinde aldığı meme sayısını yavaş yavaş azaltarak ilerleyebilirsiniz bir de eger uykuya meme ile geçiyorsa ilk olarak bunu düzenlemeniz gerekebilir bence en zor kısmı burası gibi bana göre bunuda en iyi yavaş yavaş bolca anlatıp konuşarak ve oyunlaştırarak yapabilirsiniz gerçekten her şeyi anlıyorlar
T

Tuğçe

26 Temmuz 2026 23:33
Neslihan Ulun
Gün içinde aldığı meme sayısını yavaş yavaş azaltarak ilerleyebilirsiniz bir de eger uykuya meme ile geçiyorsa ilk olarak bunu düzenlemeniz gerekebilir bence en zor kısmı burası gibi bana göre bunuda en iyi yavaş yavaş bolca anlatıp konuşarak ve oyunlaştırarak yapabilirsiniz gerçekten her şeyi anlıyorlar
Evet ilkinde gerçekten konuşarak ve anlaşarak ayrıldık diyebilirim. Fakat bu çok farklı. Gun içinde bazen hiç aramıyor bile oyunla yada başka şeyle meşgulse ortamda ben yoksam. Fakat beni gördümü aklına geliyor.
N

Neslihan U. ..

26 Temmuz 2026 23:37
Tuğçe
Evet ilkinde gerçekten konuşarak ve anlaşarak ayrıldık diyebilirim. Fakat bu çok farklı. Gun içinde bazen hiç aramıyor bile oyunla yada başka şeyle meşgulse ortamda ben yoksam. Fakat beni gördümü aklına geliyor.
Evet her çocuk farklı oluyor haklısınız ama yinede sayısını azaltarak gitmek en azından daha kolay bir geçiş sağlayabilir birden kesilmesi belki daha zor olacaktır çocuk için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir