Meme Birakma

116 görüntüleme
İ

İlknur

19 Nisan 2026 00:36
Emzirmeyi nasıl birakabilirim
S

Sena ..

19 Nisan 2026 00:42
eğer sen ve bebek hazırsa ile daha az zorlukla sonlandırabileceğin bir süreç. ben birkaç gün öncesinden "memeye bay bay yapacağız, o artık gidecek." şeklinde cümlelerle başladım. sonrasında her sorduğunda bay bay diyoruz, demiştik hatırladın mı diye devamlı sakince sarılarak telkin ettim. emziğin faydasını çok gördüğümü düşünüyorum. çokça sabır ve kolaylıklar diliyorum.
İ

İlknur

19 Nisan 2026 01:17
Emziği biz 9. ayda bıraktık en hızlı kolay şekilde bırakırız inşallah sadece uyumadan önce emiyor bugün öğlen emzirmeden uyutmayi denedim 3 saat sürdü çok ağladı ve maalesef emzirdim sonra uyudu birde gece emmesi en zoru gece 2den sonra 2saatte bir uyanıyor ve emiyor dış dönemindede olabilir başka bir rahatsızligimi var bilmiyorum ama en zoru işte gece emmeleri
G

Gül

23 Nisan 2026 19:45
İlknur
Emziği biz 9. ayda bıraktık en hızlı kolay şekilde bırakırız inşallah sadece uyumadan önce emiyor bugün öğlen emzirmeden uyutmayi denedim 3 saat sürdü çok ağladı ve maalesef emzirdim sonra uyudu birde gece emmesi en zoru gece 2den sonra 2saatte bir uyanıyor ve emiyor dış dönemindede olabilir başka bir rahatsızligimi var bilmiyorum ama en zoru işte gece emmeleri
Uyku konusunu biz gündüz arabasında gezdiriyoruz uyuyor. Akşam da kendisi uyuyabiliyor yanlış gece bi kere uyaniyor süt istiyor bende ona bebe bisküvisi veriyorum elinde azıcık yiyor geri uyuyor. Cok zor bir süreç. Şuan 6. Gundeyiz biraktik ama bugün memem cok ağrıdı kendiliğinden akmaya başladı. Bende mecbur biraz sagdim rahatladım. Allah kolaylık versin güzel anne.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir