Meme Birakma
116 görüntüleme
İ
İlknur
19 Nisan 2026 00:36
Emzirmeyi nasıl birakabilirim
S
Sena ..
19 Nisan 2026 00:42
eğer sen ve bebek hazırsa ile daha az zorlukla sonlandırabileceğin bir süreç. ben birkaç gün öncesinden "memeye bay bay yapacağız, o artık gidecek." şeklinde cümlelerle başladım. sonrasında her sorduğunda bay bay diyoruz, demiştik hatırladın mı diye devamlı sakince sarılarak telkin ettim. emziğin faydasını çok gördüğümü düşünüyorum. çokça sabır ve kolaylıklar diliyorum.
İ
İlknur
19 Nisan 2026 01:17
Emziği biz 9. ayda bıraktık en hızlı kolay şekilde bırakırız inşallah sadece uyumadan önce emiyor bugün öğlen emzirmeden uyutmayi denedim 3 saat sürdü çok ağladı ve maalesef emzirdim sonra uyudu birde gece emmesi en zoru gece 2den sonra 2saatte bir uyanıyor ve emiyor dış dönemindede olabilir başka bir rahatsızligimi var bilmiyorum ama en zoru işte gece emmeleri
G
Gül
23 Nisan 2026 19:45
Emziği biz 9. ayda bıraktık en hızlı kolay şekilde bırakırız inşallah sadece uyumadan önce emiyor bugün öğlen emzirmeden uyutmayi denedim 3 saat sürdü çok ağladı ve maalesef emzirdim sonra uyudu birde gece emmesi en zoru gece 2den sonra 2saatte bir uyanıyor ve emiyor dış dönemindede olabilir başka bir rahatsızligimi var bilmiyorum ama en zoru işte gece emmeleri
Yükleniyor...