Meme Bırakma

104 görüntüleme
F

Feyza E.

23 Ocak 2026 21:21
Bebeğim 15 aylık bugün en son sabah 6. Da emdi gün içinde başka hiç emmedi kendi istemedi bende vermedim. Gece uykuya dalarken bir defa istedi vermedim öyle uykuya daldı sizce ne yapmalıyım. Bıraktırmalımıyım gece isterse emzirmelimiyim
İ

İmili E.

23 Ocak 2026 21:24
15 aylık çok erken değil mi
F

Feyza E.

23 Ocak 2026 21:32
Bence erken değil ama emin olmadığım için soruyorum
İ

İmili E.

23 Ocak 2026 21:43

Feyza Eroğlu

Bence erken değil ama emin olmadığım için soruyorum

Sanırım bu konu bebeği alakalı yani iyi mi yiyor kilosu tamam ona göre bakın benim bebeğim yeni yeni süt vermeye azaltıyor çünkü farkettim ki süt var diye yemek az yiyor nasıl olsa süt verecem diye azaltmaya başladım iki yaşa iki ay var inşallah 2 yaşa kadar çözmüş olacağım süt keseceğim artk odaklasın yemeği
F

Feyza E.

23 Ocak 2026 21:46
Ben de 2 yaşında gece nöbetlerime başlayacağım o yüzden bıraktıtmak [istiyorum.aslında](istiyorum.aslında) kendisi isterken şu an bıraktırsam mı diye de düşündüm. Onun dışında mama almadı hiç ek gıda ve anne sütü kilosu çok iyi değil ama boyu iyi.
İ

İmili E.

28 Ocak 2026 16:00

Feyza Eroğlu

Ben de 2 yaşında gece nöbetlerime başlayacağım o yüzden bıraktıtmak [istiyorum.aslında](istiyorum.aslında) kendisi isterken şu an bıraktırsam mı diye de düşündüm. Onun dışında mama almadı hiç ek gıda ve anne sütü kilosu çok iyi değil ama boyu iyi.

Bence siğip verin kesmeyn kilosu iyi değilse
İ

İmili E.

28 Ocak 2026 16:04

İmili Ersoy

Bence siğip verin kesmeyn kilosu iyi değilse

Süt istiyorsa belkide tok olmıyor ek gıda da vitamini bakın bence oburjupur yedirmeyin sağlıklı yesin kırmızı et balık tavuk hafta da bir en azdan sebze de verin ben buhar da bişirip veriyorum ,şeker vermeyen ama bence yemeklerine dikkat edin sütten önce
İ

İmili E.

28 Ocak 2026 16:05

Feyza Eroğlu

15 aylık dedin ama bebeğin 2 yaşında mı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir