Meme Bırakma

82 görüntüleme
Merve K.

Merve K.

17 Aralık 2025 22:52
15 aylık emziriyorum ama artık çok sık ısırmaya başladı çok düşkün oldu hiç bir şey yemek istemiyor meme güveniyor emzirme bırakmalımıyım gece çok sık uyanıyor
S

Sema

17 Aralık 2025 22:55
Anne sütü ikinci planda olması gerekir Yemek yememesi ondan dolayı mı bilemedim gün içinde çok sık mı içiyor? Gece beslenmesini kademeli şekilde azaltarakkbıraktırabilirsiniz.
Merve K.

Merve K.

17 Aralık 2025 22:57
Azaltmak istiyorum bu aralar çok sık emmek istiyor ben çok yoruldum psikolojik olarak ısırması ayrı ve gece alışkanlık yaptı birde
S

Sema

17 Aralık 2025 23:00
Dişten kaynaklı da olabilir orada kendisini güvende hissediyordur. Çok sık emmesinn nedenini bulursanız sorun çözülür sizde rahat edersiniz. Kendibebeğinizi sizden daha iyi tanıyan olamaz. 😘 rahatlayın ısırma oluyor ne yazkiıkki azaltarak bırakabilir ama gün içinde emmesi çoksa yemek yememesi ondan da olur karnı doyuyor sütle.
Merve K.

Merve K.

17 Aralık 2025 23:03
Teşekkür ediyorum ama işte bağzen gece sık uyanması alışkanlık yaptığı için gece emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum en azından yada bu aralar depresyondayım
S

Sema

17 Aralık 2025 23:10
1 yaşından sonragece beslenmesini bırakabilirsiniz hem uyku kaliteside zamanla artıyor. Başlarda zorluyor ama sonra sizde rahat edersiniz. Şu an stresli bir dönem anlıyorum sizi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir