Meme Bağımlığı
104 görüntüleme
N
Nida B.
3 Şubat 2026 18:58
Oğlum 15 aylık 10 dakikada bir gelip emmek istiyor geceleri full mememde uyumak istiyor uykularımız mahvoldu. Bide yeni Huy edindi teki yetmiyor ikisini de açıcakmışım ondan ona geçip emicekmiş sosyal ortamımız kalmadı napıcam bilmiyorum çok yoruldum bıraktırmak için erken biliyorum ama çok yıprandım.
R
Raziye A.
3 Şubat 2026 20:04
17 aylık oğlum var okurken bizi gördüm resmen bir de açmayınca sinirlenip ısırıyor:) Nette bir anne de görmüştüm gece emmesini yavaş yavaş kesmisti ilk günler zorlanmış ama biraktirmis bana mantıklı geldi gece kesmeyi deneyeceğim (başarabilirsem) bende geceler düzene girer
N
Nida B.
3 Şubat 2026 20:07
17 aylık oğlum var okurken bizi gördüm resmen bir de açmayınca sinirlenip ısırıyor:) Nette bir anne de görmüştüm gece emmesini yavaş yavaş kesmisti ilk günler zorlanmış ama biraktirmis bana mantıklı geldi gece kesmeyi deneyeceğim (başarabilirsem) bende geceler düzene girer
R
Raziye A.
3 Şubat 2026 22:10
Allah hepimize kolaylik versin 🙏 Her ne kadar yorucu yıpratıcı olsa da cok kiymetli ve gecici, zaman o kadar çabuk geçiyor ki seneye bugunlerimizi hatırlayıp özlem duyacağız🥹🥰
A
Alya
3 Şubat 2026 23:29
Kaç aylıkken başladı memeye düşkünlüğünü
N
Nida B.
3 Şubat 2026 23:48
Kaç aylıkken başladı memeye düşkünlüğünü