Meme Alışkanlığı😑😑

182 görüntüleme
Merve D.

Merve D.

17 Şubat 2026 01:40
Merhabalar;🌷

5:5 aylık kızım var. gece bir ve altıda kalkıyor. Emziriyorum tekrar uyuyor. Açlık mı meme alışkanlığı mı

Nasıl düzeltebilirim 🌹 yorumları bekliyorum sevgili arkadaşlar 🌸
E

Emel

17 Şubat 2026 01:43
Merhaba 🌸

Gece uykusuna saat kacta başlıyor emerek mi uyuyor
Merve D.

Merve D.

17 Şubat 2026 01:44

Emel

Merhaba 

Gece uykusuna saat kacta başlıyor emerek mi uyuyor

21:00 da başlıyor. Evt emerek maalesef. Emzik almıyor
E

Emel

17 Şubat 2026 01:57
O zaman birde uyanması alışkanlıktandır 5 aylık bebekler 8 9 saate kadar cok rahat bir sekilde uyuyabiliyorlar diye biliyorum ben bizde de aynı durum vardı onemli olan ilk uyandığında emzirmemek bir kac gun eziyet gibiydi ama gecti tabi bazen durmadı emzirdim ama genelde yanına yatıp pıspısladıgımda geri dalıyordu uykuya suan sadece gece 5 civari uyanıyor emip uyuyor
E

Emel

17 Şubat 2026 01:59
Cunku zaten emerek uyudukları ıcın karınlarını doyurupta uykuya gitmis oluyorlar
Merve D.

Merve D.

17 Şubat 2026 06:34

Emel

O zaman birde uyanması alışkanlıktandır 5 aylık bebekler 8 9 saate kadar cok rahat bir sekilde uyuyabiliyorlar diye biliyorum ben bizde de aynı durum vardı onemli olan ilk uyandığında emzirmemek bir kac gun eziyet gibiydi ama gecti tabi bazen durmadı emzirdim ama genelde yanına yatıp pıspısladıgımda geri dalıyordu uykuya suan sadece gece 5 civari uyanıyor emip uyuyor

Anladım teşekkürler 🥰❤️
Merve D.

Merve D.

17 Şubat 2026 06:42

Emel

Cunku zaten emerek uyudukları ıcın karınlarını doyurupta uykuya gitmis oluyorlar

İkinci uyanışında hiç uyumuyo ne yazık ki
E

Emel

17 Şubat 2026 12:41

Merve D

İkinci uyanışında hiç uyumuyo ne yazık ki

O zaman gece uykusunu 6da bitiriyor bebis gunduz uykularından kısarsanız duzelebilir ben gece uykusuna gecmeden once 5 ay cıvarında 3 3.5 saat uyanık kalmasına dikkat ediyordum suan 9 aylık min 4 saat uyanık kalmasına dikkat ediyorum ve cok ise yariyor
E

Emel

17 Şubat 2026 12:42
Aksam uykusunu 1 saatten fazla yaptırmamaya dikkat ediyorum
Merve D.

Merve D.

17 Şubat 2026 12:42

Emel

Aksam uykusunu 1 saatten fazla yaptırmamaya dikkat ediyorum

Anladım deneyeceğüm teşekkür ediyorum
Damla A. .

Damla A. ..

17 Şubat 2026 15:26
Benim de oğlum 4.5 aylik gece uyanıyor sonra 5.30 bir daha uyumuyor atmaktan mi yoksa ben mi birseyi yanlış yapıyorum anlamadim
Merve D.

Merve D.

17 Şubat 2026 17:51

Damla Akbulut

Benim de oğlum 4.5 aylik gece uyanıyor sonra 5.30 bir daha uyumuyor atmaktan mi yoksa ben mi birseyi yanlış yapıyorum anlamadim

Bu dönemlerde bende kendimi sorgular oldum. Atak mı diş mi hepsi birbirine giriyor😩🥹
Damla A. .

Damla A. ..

17 Şubat 2026 17:52
Bu şekilde alışkanlık yapacak diye korkuyorum her gün birsey deniyorum
Merve D.

Merve D.

17 Şubat 2026 17:54

Damla Akbulut

Bu şekilde alışkanlık yapacak diye korkuyorum her gün birsey deniyorum

Oluyor zaten ben kaç kere bırakmaya çalıştım çığlık kıyamet oluyor. Dişindendir diye tekrar meme veriyorum fakat bense yoruldum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir