Meme Acıması Emmek İstememe

130 görüntüleme
E

Ece G.

19 Temmuz 2026 20:49
Oğlum 14 aylık meme bağımlısıdır en sevdiği şey hatta dün akşam 21.30da emmişti sabaha kadar emzirmedim normalde gece 3 4 kez emerdi sabah kalktım göğsümde ağrı vardı acıma ama sert gergin değildi acaba ısırdı mı ondan mı dedim bugün o memeyi hiç emmedi midesi bulanıyor emerken ağlıyo ötekini Emiyo neden olabilir elimle sağdım biberon hiç tutmadı sulukla verdim onda da öğürdü mastit falan mı 1 gecede olur mu ateş falan yok
E

Ece ..

19 Temmuz 2026 21:24
Merhaba, ben kendi tecrübeme dayanarak 2 kere hiperlaktasyon sonucu mastit oldum hastanelik olucak derecede, çok ağrılı bir süreçti göğüste kitle şeklinde bir sertlik oluyor ki dokununca çok acıyor ekstradan ateşim 41 e çıktı ama bu süre zarfında bebeğim emerken hiç sorun yaşamadı meme reddi vs gibi bir durum olmadı bildiğim kadarıyla soğan sarımsak sütün tadını değiştiriyor belki bunlardan kaynaklı bir değişiklik olmuştur da emmek istemiyordur dicem diğer memeyi emiyor diyorsunuz inşallah mastit değildir.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir