Mem Ucu Kremi
155 görüntüleme
Ö
Özgenur E.
3 Nisan 2026 17:15
Meme ucu kremi gebeliğin 35 / 36. Haftalarından itibaren mi kullanılmalı yoksa doğum sonrası başlamak mı gerek ve krem olarak öneriniz nelerdir tavsiyeleriniz
?
?
D
Duygu B.
3 Nisan 2026 17:17
lansınoh göğüs kremi güzel
A
Ayşe G.
3 Nisan 2026 17:34
Göğsünüzde hassasiyet başladıysa 36. haftalardan itibaren kullanabilirsiniz yoksa doğumdan sonra kullanmak da yeterlidir
M
Müjde
3 Nisan 2026 17:46
Lansinoh gerçekten çok iyi . 36, 37 haftlar gibi meme ucunu çok uyarmadan sürerseniz emzirme döneminde faydasını görürsünüx
D
Demet O.
4 Nisan 2026 10:40
Merhaba ben ebemin önerisi ile garmastan pomat kullandım denediğim hiçbir şey fayda etmemişti sadece bu krem iyi geldi
Ş
Şevval
4 Nisan 2026 14:01
Lansinoh kullandım hatta emzirmeden sonra kullanmaya başladım böyle bi hata yaptım garanti olsun 35.haftadan itibaren başlayın. Aşırı yara oldu ve sıkıntısını çok çektim lohusalıkta hele üzülmeyin erkenden önlem alın yara oldığunda da doktorum hamazinc krem verdi hatta önlem olarak onuda alabilirsiniz evde bulunsun sürüyosunuz temizleyip öyle emziriyosunuz bu kremde. Lansinoh+hamazinc yaptım. Artı gümüş kapak çok işe yarıyor ebebekte vs bulabilirsiniz beni bunlar kurtardı. Umarım çok güzel emzirme süreciniz olur
C
Ceren Ş. A.
6 Nisan 2026 04:24
Lansinoh kullandım hatta emzirmeden sonra kullanmaya başladım böyle bi hata yaptım garanti olsun 35.haftadan itibaren başlayın. Aşırı yara oldu ve sıkıntısını çok çektim lohusalıkta hele üzülmeyin erkenden önlem alın yara oldığunda da doktorum <strong>hamazinc</strong> krem verdi hatta önlem olarak onuda alabilirsiniz evde bulunsun sürüyosunuz temizleyip öyle emziriyosunuz bu kremde. Lansinoh+hamazinc yaptım. Artı gümüş kapak çok işe yarıyor ebebekte vs bulabilirsiniz beni bunlar kurtardı. Umarım çok güzel emzirme süreciniz olur
Ş
Şevval
6 Nisan 2026 07:24
Ayy benimde meme ucum parçalandı resmen lansinoh kullanıyorum ama çok acıyo emzirirken bu krem gerçekten işi yarıyor mu
N
Nurgül D.
8 Nisan 2026 21:38
Peki her sağımdan sonra da sürmeli miyim
Ilk zamanlar o kadar cok canim yandı ki artik her sağımdan sonra da sürüyorum
N
Nurgül D.
8 Nisan 2026 21:39
Bebeğim meme almıyor alsa da cok az alıyor bırakiyor sütüm var geliyor da ama ne kadar sağım yapmam gerekiyor bilmiyorum ben de önce sag sonra sol olacak şekilde sağıp veriyorum dogru mu yapiyorum bilmiyorum
Ş
Şevval
11 Nisan 2026 13:44
Peki her sağımdan sonra da sürmeli miyim
Ş
Şevval
11 Nisan 2026 13:44
Bebeğim meme almıyor alsa da cok az alıyor bırakiyor sütüm var geliyor da ama ne kadar sağım yapmam gerekiyor bilmiyorum ben de önce sag sonra sol olacak şekilde sağıp veriyorum dogru mu yapiyorum bilmiyorum
N
Nurgül D.
11 Nisan 2026 14:25
Tazyikli degil ağzına sakin bir şekilde akıyor bazen emiyor bazen emmiyor
A
Ayşegül A.
12 Nisan 2026 17:12
Ben 34. Haftadan itibaren lansinoh krem kullandım. Şu an bebeğim 20 günlük hâlâ kullanıyorum hatta dudak çatlağı falan için de iyi kullandım