Melatonin Sprey

151 görüntüleme
B

Buket.

30 Ocak 2026 09:23
Melatonin sprey kullanan var mı ?

7 aylık bebek için

Kullanmak istemiyorum ama neredeyse artık başka çarem kalmadı kullanmayı düşünüyorum
m

merve

30 Ocak 2026 09:36
Uyku için mi
B

Buket.

30 Ocak 2026 09:37
Evet
m

merve

30 Ocak 2026 09:40
Uyumaması cok normal böyle bir şey kullanmayın tabiki ama doktorunuz önerirse ona göre hareket edersiniz sizi çok iyi anlıyorum 🥲
R

Rabia Ş. ..

30 Ocak 2026 11:33
Melatonin sprey bulabileceğinizi sanmıyorum.bir kaç ay önce melatoninler sağlık bakanlığı onayına geçtüği için tüm ürünler toplatıldı. Şu an ilaç formunda çıkıyor ve hepsi tablet formda
R

Rabia Ş. ..

30 Ocak 2026 11:34
Güncelleyeyim. Şimdi kontrol ettim iki ilaç firması şurup şeklinde çıkarmış.
Afranur K.

Afranur K.

30 Ocak 2026 11:46
Bebeklerde melatonin kullanımı önerilmiyor diye biliyorum ben, bir de endikasyonları aslında patolojik yani stres, uyku bozukluğu gibi psikolojik, jet-lag gibi anlık tablo düzeltmesi için kullanılıyor. Yetişkinlerin kullanımı için bile takip öneriliyor.

Çözümü melatoninde bulabileceğinizi düşünmüyorum çok sıkıntı yaşıyorsanız alman ekollerini araştırın Melisa/ papatya çayı gibi ama bence bunlar da dozajlamadan dolayı sıkıntılı.
B

Buket.

30 Ocak 2026 14:37

merve

Uyumaması cok normal böyle bir şey kullanmayın tabiki ama doktorunuz önerirse ona göre hareket edersiniz sizi çok iyi anlıyorum 沈

Henüz kullanmadım ama daha önce bir çocuk doktorundan duymuştım elbette danışmadan kullanmamak gerek
B

Buket.

30 Ocak 2026 14:38

Afranur Keskin

Bebeklerde melatonin kullanımı önerilmiyor diye biliyorum ben, bir de endikasyonları aslında patolojik yani stres, uyku bozukluğu gibi psikolojik, jet-lag gibi anlık tablo düzeltmesi için kullanılıyor. Yetişkinlerin kullanımı için bile takip öneriliyor.

Çözümü melatoninde bulabileceğinizi düşünmüyorum çok sıkıntı yaşıyorsanız alman ekollerini araştırın Melisa/ papatya çayı gibi ama bence bunlar da dozajlamadan dolayı sıkıntılı.

Sanırım papatya çayı deneyeceğim osman hocanın sorularında da görmüştüm
B

Buket.

30 Ocak 2026 14:38

Rabia Şahin

Güncelleyeyim. Şimdi kontrol ettim iki ilaç firması şurup şeklinde çıkarmış.

Teşekkür ederim spreyi vardı diye hatırlıyorum tabii ki doktor önerisi olmadan kullanmayacağım
R

Rabia Ş. ..

30 Ocak 2026 14:41
Papatyayı aktardan almayın. Tıbbi papatya bulmanız gerekiyor. Her papatya tıbbi değildir.
Afranur K.

Afranur K.

30 Ocak 2026 15:21

Rabia Şahin

Papatyayı aktardan almayın. Tıbbi papatya bulmanız gerekiyor. Her papatya tıbbi değildir.

Bu detayı vermemiştim doğru söylüyorsunuz alman ekolü yazınca anlaşılır diye düşündüm 😅 dozaj ayarlamadı yapılması zor ürünler bunlar. Kontrollü gitmeniz gerek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir