Melatonin Sprey
151 görüntüleme
B
Buket.
30 Ocak 2026 09:23
Melatonin sprey kullanan var mı ?
7 aylık bebek için
Kullanmak istemiyorum ama neredeyse artık başka çarem kalmadı kullanmayı düşünüyorum
7 aylık bebek için
Kullanmak istemiyorum ama neredeyse artık başka çarem kalmadı kullanmayı düşünüyorum
m
merve
30 Ocak 2026 09:36
Uyku için mi
B
Buket.
30 Ocak 2026 09:37
Evet
m
merve
30 Ocak 2026 09:40
Uyumaması cok normal böyle bir şey kullanmayın tabiki ama doktorunuz önerirse ona göre hareket edersiniz sizi çok iyi anlıyorum 🥲
R
Rabia Ş. ..
30 Ocak 2026 11:33
Melatonin sprey bulabileceğinizi sanmıyorum.bir kaç ay önce melatoninler sağlık bakanlığı onayına geçtüği için tüm ürünler toplatıldı. Şu an ilaç formunda çıkıyor ve hepsi tablet formda
R
Rabia Ş. ..
30 Ocak 2026 11:34
Güncelleyeyim. Şimdi kontrol ettim iki ilaç firması şurup şeklinde çıkarmış.

Afranur K.
30 Ocak 2026 11:46
Bebeklerde melatonin kullanımı önerilmiyor diye biliyorum ben, bir de endikasyonları aslında patolojik yani stres, uyku bozukluğu gibi psikolojik, jet-lag gibi anlık tablo düzeltmesi için kullanılıyor. Yetişkinlerin kullanımı için bile takip öneriliyor.
Çözümü melatoninde bulabileceğinizi düşünmüyorum çok sıkıntı yaşıyorsanız alman ekollerini araştırın Melisa/ papatya çayı gibi ama bence bunlar da dozajlamadan dolayı sıkıntılı.
Çözümü melatoninde bulabileceğinizi düşünmüyorum çok sıkıntı yaşıyorsanız alman ekollerini araştırın Melisa/ papatya çayı gibi ama bence bunlar da dozajlamadan dolayı sıkıntılı.
B
Buket.
30 Ocak 2026 14:37
Uyumaması cok normal böyle bir şey kullanmayın tabiki ama doktorunuz önerirse ona göre hareket edersiniz sizi çok iyi anlıyorum 沈
B
Buket.
30 Ocak 2026 14:38
Bebeklerde melatonin kullanımı önerilmiyor diye biliyorum ben, bir de endikasyonları aslında patolojik yani stres, uyku bozukluğu gibi psikolojik, jet-lag gibi anlık tablo düzeltmesi için kullanılıyor. Yetişkinlerin kullanımı için bile takip öneriliyor.
B
Buket.
30 Ocak 2026 14:38
Güncelleyeyim. Şimdi kontrol ettim iki ilaç firması şurup şeklinde çıkarmış.
R
Rabia Ş. ..
30 Ocak 2026 14:41
Papatyayı aktardan almayın. Tıbbi papatya bulmanız gerekiyor. Her papatya tıbbi değildir.

Afranur K.
30 Ocak 2026 15:21
Papatyayı aktardan almayın. Tıbbi papatya bulmanız gerekiyor. Her papatya tıbbi değildir.