Meginkok Aşı Takvimi Hk
155 görüntüleme
A
Aysel G. Ö.
18 Haziran 2025 20:44
Merhaba, oğluma 10.ay ve 12 ayda bexsero ve nimenrix aşıları yapıldı. Her iki gruptan da iki doz. Şu an aşı takvimi nasıl devam etmeli bilgisi olan bilgilendirebilir mi? Doktor nimenrix bir doz daha yaparız dedi ama Osman hoca her iki grubu da toplam 6 doz (3 bexsero / 3 nimenrix) öneriyor.
E
Esra K. ..
18 Haziran 2025 20:50
Aşılar kaçıncı ayda başlanıyorsa ona göre aşıların aralığı ve doz belirleniyor diye biliyorum cnku bizim drmuz rotayla birlikte 3. Ayda başlattı 5 doz yazdı 13 ve 14 ayda var sonra bitiyor
A
Ayşenur B. ..
18 Haziran 2025 20:54
Osman hocanın meningokok aşısı hakkındaki videosunu izledim şimdi. YouTube kanalında buldum 6 yıl önceki video. Bilgilerde düzenleme veya yenileme var mı bilemiyorum. Bu aşı için 9. Aydan sonra başlayın diye öneriyor videosunda. Bu konuda ben de bilgi almak isterim. Aşı takvimi nasıl olmalı güncel bilgisi olan varsa öğrenelim
E
Esra K. ..
18 Haziran 2025 20:57
Osman Bey'in önerisini bilmiyorum kendi doktorumuz reçeteye yazarken rotayla birlikte yazdı yani 3.ayda
A
Aysel G. Ö.
18 Haziran 2025 21:00
Ayşenur Hanım, Osman hocanın soru cevaplarını takip ettiğim kadarıyla o da Rota aşısı ile birlikte öneriyor. 3-5-11 diye hatırlıyorum ama güncellemekte fayda var.
Esra Hanım tam olarak aralıkları da paylaşabilir misiniz? Hoca bana son doz için 3 ay sonra dedi ama takip ettiğim kadarıyla son dozu 6 ay sonra yapılıyor. Gerçekten güven sarsılıyor bu bilgilerle :(
Esra Hanım tam olarak aralıkları da paylaşabilir misiniz? Hoca bana son doz için 3 ay sonra dedi ama takip ettiğim kadarıyla son dozu 6 ay sonra yapılıyor. Gerçekten güven sarsılıyor bu bilgilerle :(
A
Ayşenur B. ..
18 Haziran 2025 21:04
Ben de Osman hocanın birlikte önerdiğini duydum o yüzden özellikle yazmak istedim belki kendisi görüp cevap verir. Eminim bu tip sorulara sürekli cevap veriyordur ancak biz sürekli takip edemediğimiz için emin olamıyoruz
E
Esra K. ..
21 Haziran 2025 12:48
Mesajı yeni gördüm Aysel hanım cevapliyim hemen rotarix 3.ve 5.ay
Bexsero 3. 5. 13. ay
Nimenrix 7. 14. ay
Seklinde yazdı recetemize gelecek ay 13.ay asimiz var
Bexsero 3. 5. 13. ay
Nimenrix 7. 14. ay
Seklinde yazdı recetemize gelecek ay 13.ay asimiz var