Mayo Öneri

749 görüntüleme
E

Ecem ..

23 Nisan 2026 23:43
Selamlar şimdi 1 yaşına gireceğiz beyaz tenliyiz. Full body mayo giydirmeyi düşünüyorum ancak bi full bileğe kadar kapatanlar var bi yarım var bide alt üst. Sizce hangisi rahat oluyor? Alt üst ayrı mı alsam bez vs değişimde de rahat olur sanki bilemedim
M

Merve K. ..

24 Nisan 2026 01:02
Merhaba, alt üst ayrı almanızı öneririm hem bez degisimi açısından hem de ıslakken vücuda yapıştığı için giydirip çıkarma kolaylığı oluyor. UV korumalı ustler ve ense ve yanak siperliği olan şapka tavsiye ederim. Üstü ben hem uzun kollu hem kısa kollu almıştım alt için ise şort şeklinde almıştım. Genelde alt kısım suyun içinde olduğu için hem çok etkilenmiyor hem de d vitamini de almış oluyor diye düşünüyorum. Zaten tek olarak uzun alta ds rastlamadım sanırım. Benim aldıklarım ünlü spor mağazasındandı ve iki senedir aynı yerden alıyorum. Bu çok çeşitli kamp malzemeleri, spor malzemeleri ve kıyafetleri satan yer.
E

Ecem ..

24 Nisan 2026 07:57
Merve Kumbasar
Merhaba, alt üst ayrı almanızı öneririm hem bez degisimi açısından hem de ıslakken vücuda yapıştığı için giydirip çıkarma kolaylığı oluyor. UV korumalı ustler ve ense ve yanak siperliği olan şapka tavsiye ederim. Üstü ben hem uzun kollu hem kısa kollu almıştım alt için ise şort şeklinde almıştım. Genelde alt kısım suyun içinde olduğu için hem çok etkilenmiyor hem de d vitamini de almış oluyor diye düşünüyorum. Zaten tek olarak uzun alta ds rastlamadım sanırım. Benim aldıklarım ünlü spor mağazasındandı ve iki senedir aynı yerden alıyorum. Bu çok çeşitli kamp malzemeleri, spor malzemeleri ve kıyafetleri satan yer.
Çok teşekkür ederiiim 🥹🫂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir