Mastit Sonrası Geçmeyen Ağrısız Şişlik

90 görüntüleme
D

Dyg

21 Şubat 2026 23:15
Merhaba, yaklaşık 3 ay önce mastit oldum. Bir gece ateşlendim, emzirme masaj vb ile ağrım ateşim 1 günde geçti ama aynı bölgede ağrısız ceviz büyüklüğünde bir kitle var. Başına gelen var mı acaba? Hep emzirmeden olduğunu düşünüp önemsemedim ama annem bugün kesinlikle git doktora dedi, endişelendim
E

Esraa

21 Şubat 2026 23:35
Bende mastit olmuştum göğsümde ceviz büyüklüğünde sertlik [vardı.Antibiyotik](vardı.Antibiyotik) kullandım aynen sizin gibi ağrı ateş geçti ama sertlik [geçmedi.Ama](geçmedi.Ama) ağrısı da [yoktu.Zaman](yoktu.Zaman) içinde kendiliğinden kayboldu yaklaşık 2-3 hafta [civarı.Emzirme](civarı.Emzirme) hemşiresine sordugumdada çok onemsemeyip geçer [demişti.Ama](demişti.Ama) içinize sinmiyorsa gösterin tabi
D

Dyg

21 Şubat 2026 23:40

Esraa

Bende mastit olmuştum göğsümde ceviz büyüklüğünde sertlik [vardı.Antibiyotik](vardı.Antibiyotik) kullandım aynen sizin gibi ağrı ateş geçti ama sertlik [geçmedi.Ama](geçmedi.Ama) ağrısı da [yoktu.Zaman](yoktu.Zaman) içinde kendiliğinden kayboldu yaklaşık 2-3 hafta [civarı.Emzirme](civarı.Emzirme) hemşiresine sordugumdada çok onemsemeyip geçer [demişti.Ama](demişti.Ama) içinize sinmiyorsa gösterin tabi

Benim 3 ay oldu en az henüz geçmedi ama bu kadar büyük müydü onu da bilmiyorum. Açıkçası önemsememiştim ama annem içime kurt düşürdü. Teşekkürler cevabınız için 🙏🏻
E

Esra A.

21 Şubat 2026 23:59
Bende mastit olmuştum. Sağarak bazı süt kanallarını açmıştık. Ama bi tanesi ne yaptıysak geçmedi. Antibiyotik kullanıyordum zaten özel hastaneye gittim ultrason da apse olduğunu gördü doktor ve şırıngayla boşalttı içini
E

Esraa

22 Şubat 2026 00:31

Dyg

Benim 3 ay oldu en az henüz geçmedi ama bu kadar büyük müydü onu da bilmiyorum. Açıkçası önemsememiştim ama annem içime kurt düşürdü. Teşekkürler cevabınız için 🙏🏻

3 ay uzun bir zaman bende araştırdığımda bazen apseye donusebildigini öyle durumlarda boşaltilmasi gerektiğini [okudum.Daha](okudum.Daha) da ilerlemeden gösterin bence de çünkü geçse geçerdi 3 [ayda.Ben](ayda.Ben) emzirdikce dağıldı o şişlik ama sizinki daha inatçı sanırım
D

Dyg

22 Şubat 2026 09:46

Esra Akçay

Bende mastit olmuştum. Sağarak bazı süt kanallarını açmıştık. Ama bi tanesi ne yaptıysak geçmedi. Antibiyotik kullanıyordum zaten özel hastaneye gittim ultrason da apse olduğunu gördü doktor ve şırıngayla boşalttı içini

Teşekkürler 🙏🏻
D

Dyg

22 Şubat 2026 09:47

Esra Akçay

Acılımıydı boşaltma işlemi?
E

Esra A.

22 Şubat 2026 10:46
Benim mastit dönemim çok sıkıntılı olduğu için o an sadece boşalsın istiyordum. Sadece iğnenin girdiği an hissettim. Başka belirtiniz yoksa belki apse değildir ama yine de gidin doktora. Benim ateşim ağrım sızım da vardı
D

Dyg

22 Şubat 2026 14:38

Esra Akçay

Benim mastit dönemim çok sıkıntılı olduğu için o an sadece boşalsın istiyordum. Sadece iğnenin girdiği an hissettim. Başka belirtiniz yoksa belki apse değildir ama yine de gidin doktora. Benim ateşim ağrım sızım da vardı

Teşekkürler 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir