Mastit Antibiyotik

82 görüntüleme
B

Betüllll

25 Mart 2026 17:50
Merhabalar mastit olduğum için doktor amoklavin antibiyotik verdi . İçtikten ne kadar süre sonra emzirebilirim? Bebeğim bu ara memeye düşkün iyice nasıl ayarlayacağım bilemiyorum
Merve G.

Merve G.

25 Mart 2026 17:54
3 kere mastit oldum iki göğsümde de doktorum antibiyotik veremem dedi süreci emzirerek geçirdim çok zordu ama emzirmekten başka çaren yok demişti eğer dayanabilirseniz bol bol emzirin gerçekten geçiyor
B

Betüllll

25 Mart 2026 17:59
Merve Gençer
3 kere mastit oldum iki göğsümde de doktorum antibiyotik veremem dedi süreci emzirerek geçirdim çok zordu ama emzirmekten başka çaren yok demişti eğer dayanabilirseniz bol bol emzirin gerçekten geçiyor
Benim de 3 kere oldu içinde sertlik de kaldı nasıl çözüm buldunuz peki
B

Betüllll

25 Mart 2026 18:00
Merve Gençer
Emziriyorum sürekli acısada ama sertlik kalıyor şimdi 2 hafta arayla yeniden oldum
Merve G.

Merve G.

25 Mart 2026 18:02
Bol sıcak su sıcak havlu masajla hallettim duş alırken çok sıcak suyla hep ovaladım çıkınca hemen emzirdim öyle geçti birde makinayla ara ara sağdım
B

Betüllll

25 Mart 2026 18:03
Merve Gençer
Bol sıcak su sıcak havlu masajla hallettim duş alırken çok sıcak suyla hep ovaladım çıkınca hemen emzirdim öyle geçti birde makinayla ara ara sağdım
Sertlik kaldı mı peki bi süre
Merve G.

Merve G.

25 Mart 2026 19:43
Bir hafta kadar sürdü sertlik de acısı da sonra geçti
D

D ..

25 Mart 2026 20:00
bende de olmuştu sıcak suyun altında bastıra bastıra masaj yaptım bide suljel diye bir krem var onu sürüp masaj yaptım kas gevşetici gibi birşey miş bi kullanıcı yorumu görmüştüm genel cerrahi yazdı demişti aile hekimine yazdırdım bende Ozman bende sağım yapıyordum ama makinam bozukmuş oyüzden hep mastit oluyordum ateşim çıkmıyordu ama ağrı sertlik oluyordu sıcak su çok iyi geliyor
B

Betüllll

25 Mart 2026 20:10
Elif 🌸
bende de olmuştu sıcak suyun altında bastıra bastıra masaj yaptım bide suljel diye bir krem var onu sürüp masaj yaptım kas gevşetici gibi birşey miş bi kullanıcı yorumu görmüştüm genel cerrahi yazdı demişti aile hekimine yazdırdım bende Ozman bende sağım yapıyordum ama makinam bozukmuş oyüzden hep mastit oluyordum ateşim çıkmıyordu ama ağrı sertlik oluyordu sıcak su çok iyi geliyor
Deneyeceğim teşekkür ediyorum 🌸
Afranur K.

Afranur K.

25 Mart 2026 20:36
Kullandığınız antibiyotikten hemen sonra emzirebilirisniz, doktorunuz ona uygun antibiyotik vermiş. Her durumda masaj, sağma işe yaramayabilir, kaldı ki ciddi enfektif bir durum da olabilir ilacınız düzenli kullanın bebeğinizi de ilaçtan bağımsız sık sık emzirin 🙏🏻
B

Betül K.

27 Mart 2026 00:25
Bende mastit oldum 2 cmdi mecbur antibiyotik kullandım ağrısından şuan iyiyim geçtiğini düşünüyorum kontrole gitmedim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir