Mastit Antibiyotik
82 görüntüleme
B
Betüllll
25 Mart 2026 17:50
Merhabalar mastit olduğum için doktor amoklavin antibiyotik verdi . İçtikten ne kadar süre sonra emzirebilirim? Bebeğim bu ara memeye düşkün iyice nasıl ayarlayacağım bilemiyorum

Merve G.
25 Mart 2026 17:54
3 kere mastit oldum iki göğsümde de doktorum antibiyotik veremem dedi süreci emzirerek geçirdim çok zordu ama emzirmekten başka çaren yok demişti eğer dayanabilirseniz bol bol emzirin gerçekten geçiyor
B
Betüllll
25 Mart 2026 17:59
3 kere mastit oldum iki göğsümde de doktorum antibiyotik veremem dedi süreci emzirerek geçirdim çok zordu ama emzirmekten başka çaren yok demişti eğer dayanabilirseniz bol bol emzirin gerçekten geçiyor
B
Betüllll
25 Mart 2026 18:00

Merve G.
25 Mart 2026 18:02
Bol sıcak su sıcak havlu masajla hallettim duş alırken çok sıcak suyla hep ovaladım çıkınca hemen emzirdim öyle geçti birde makinayla ara ara sağdım
B
Betüllll
25 Mart 2026 18:03
Bol sıcak su sıcak havlu masajla hallettim duş alırken çok sıcak suyla hep ovaladım çıkınca hemen emzirdim öyle geçti birde makinayla ara ara sağdım

Merve G.
25 Mart 2026 19:43
Bir hafta kadar sürdü sertlik de acısı da sonra geçti
D
D ..
25 Mart 2026 20:00
bende de olmuştu sıcak suyun altında bastıra bastıra masaj yaptım bide suljel diye bir krem var onu sürüp masaj yaptım kas gevşetici gibi birşey miş bi kullanıcı yorumu görmüştüm genel cerrahi yazdı demişti aile hekimine yazdırdım bende Ozman bende sağım yapıyordum ama makinam bozukmuş oyüzden hep mastit oluyordum ateşim çıkmıyordu ama ağrı sertlik oluyordu sıcak su çok iyi geliyor
B
Betüllll
25 Mart 2026 20:10
bende de olmuştu sıcak suyun altında bastıra bastıra masaj yaptım bide suljel diye bir krem var onu sürüp masaj yaptım kas gevşetici gibi birşey miş bi kullanıcı yorumu görmüştüm genel cerrahi yazdı demişti aile hekimine yazdırdım bende Ozman bende sağım yapıyordum ama makinam bozukmuş oyüzden hep mastit oluyordum ateşim çıkmıyordu ama ağrı sertlik oluyordu sıcak su çok iyi geliyor

Afranur K.
25 Mart 2026 20:36
Kullandığınız antibiyotikten hemen sonra emzirebilirisniz, doktorunuz ona uygun antibiyotik vermiş. Her durumda masaj, sağma işe yaramayabilir, kaldı ki ciddi enfektif bir durum da olabilir ilacınız düzenli kullanın bebeğinizi de ilaçtan bağımsız sık sık emzirin 🙏🏻
B
Betül K.
27 Mart 2026 00:25
Bende mastit oldum 2 cmdi mecbur antibiyotik kullandım ağrısından şuan iyiyim geçtiğini düşünüyorum kontrole gitmedim
Yükleniyor...