Mastit
82 görüntüleme
Y
Yağmur İ. ..
13 Aralık 2025 18:08
Bebeğim 19 günlükilk başta tam kavrayamadığı için yaralar oluşmuştu. Lansonil ile toparladık bayağı. Ama şimdi de memenin biri yarık gibi yara, kızarıklık var, aşırı dolu ve emmek için ilk aldığında aşırı acıyor. Sağım yaptığım zaman tam boşalma olmuyor, emse de olmuyor. Kavrayamıyor desem diğer meme de sorun yaşamıyorum. Ne yapabilirim?
S
Songül U. ..
13 Aralık 2025 18:24
Yağmur hanım geçmiş olsun bizde de aynı durum vardı lakin hastaneye gittim de iltihaplanmis mastıt denildi antibiyotik başlanıldı öyle geçti sağım yapmak çok zor oluyor du mümkün olduğnca bir doktora görünun derim
Y
Yağmur İ. ..
13 Aralık 2025 18:30
Teşekkür ederim Songül hanım 🙏 hangi doktora gitmeliyim peki siz hangi branşa gitmiştiniz?
B
Büşra K. A.
13 Aralık 2025 18:32
Ben sık sık emzirmek dışında hiçbir şeyin tam faydasını görmedim 🥲
S
Sinem A. K.
13 Aralık 2025 18:44
Yağmur hanım geçmiş olsun🙏 eğer memenin dışında kızarıklık varsa ve elinize bir kitle geliyorsa tıkanıklık olmuş olma ihtimali yüksek genel cerrahi bakıyor mastit olayına, bende de aynı şekilde göğüs ucumda yarık olmuştu hatta bebeğimin ağzı yüzü kan oluyordu emzirirken, doktorumun en sıkı tavsiyesi kanasa bile emzirmeye devam etmeye çalış, sakın bebek kan yutar diye düşünüp bırakma demişti, hündür hüngür ağlayarak emzirmiştim 1 ay kadar. Sonra geçti allahtan.. acınızı çok iyi hissediyorum ve size sarılıyorum Allah kolaylık versin çok ızdıraplı:/ ayva çekirdeği jeli deneyebilirsiniz rahatlatıyor baya
S
Songül U. ..
13 Aralık 2025 19:00
Genel cerrahi yağmur hanım çok geçmiş olsun 🌼
Y
Yağmur İ. ..
14 Aralık 2025 11:45
Hepinize teşekkür ederim 🙏🙏