Mastit

118 görüntüleme
G

Gül K.

7 Temmuz 2025 06:59
Mrb arkadaşlar göğsüm tıkandı. Elle sağım zor oluyor pek gelmiyor makinenin düşük ayarıda sağım yapıyorum beş dk falan Sonra emziriyorum ama tıkanıklık açılmıyor lahana soğuk uygulaması da yapıyorum. Ne yapabilirim başka
G

Gül K.

7 Temmuz 2025 07:00
7 aylık dişlerde zorluyor meme reddi yok ama emmek istemiyor öyle 100gr da vermiş
B

Betül K.

7 Temmuz 2025 07:02
Sıcak suyla masaj benim bildiğim soğuk değil sıcak uygulama
F

Feyza N.

7 Temmuz 2025 07:41
Ben de benzer bir süreç yaşamıştım. Masaj, makine devam et edebildiğince ama en çok bebeği emzirmeye çalışmak işe yarıyor. Özellikle o memeyi boşalttıktan sonra bile emzir ve emzirirken mastit olan bölgeye iyice masaj yap, bir iki güne geçmezse ama doktora görün istersen . Zaten acısı da çok fena oluyor. Geçmiş olsun şimdiden
E

Emine A. ..

7 Temmuz 2025 07:43
1 aylık bebeğim var, bende mastit oldum sol göğsümün bir bölümü kırmızı ve şişlik var uçları yara genel cerraha gittim artık antibiyotik verdi. Emzirmeden sonra kendimi muhakkak sağıyorum ama hala durum değişmedi.
Yaren İ. K.

Yaren İ. K.

Uzman Klinik Psikolog

7 Temmuz 2025 07:53
Merhaba, sıcak uygulama mümkünse duşta elle sağım hafifçe bastırmadan masaj yapın. Duştan çıkar çıkmaz hemen bebeği futbol tutuşunda emzirin, Bebek emdikten sonra göğsü önce masaj modunda birkaç dakika sonra da normal sağım modunda sağın. Ardından sağım bitince hemen soğuk uygulama yapın
N

Nurgül ..

7 Temmuz 2025 21:36
Duşa girin sıcak suyla göğüslerinize masaj yapın, ardından mümkünse hastane tipi sağım makinesi kiralayın çünkü onlar daha güçlü çekiyor. Bu işlemi devamlı yapmanız lazım. 3 ay boyunca bu işlemleri sürekli tekrarladım.
Z

Zinnet K.

7 Temmuz 2025 22:59
Tıkalı olan bölge tam olarak ne tarafta
Z

Zeynep A. T.

8 Temmuz 2025 11:56
Aynı şeyi 2 kere yaşadım hastaneye gidip sağdırmak en iyi çözüm oluyor o makineler daha güçlü sonrasında evde sağım masaj bol bol emzirme

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir