Mastit
144 görüntüleme
B
Berivan ..
13 Haziran 2025 09:04
Mastit olan göğüsü emzirme sağ dök dediler bebeğe enfeksiyon bulaşır dediler doğru mu tek göğüste doymuyor mama vermek zorunda kaldım iki gündür emzirmek sorun olur mu
H
Hatice K.
13 Haziran 2025 09:30
Bende geçirdim ve emzirdim fakat efekte bir durum yoksa emzirebiliirsin bildiğim kadarıyla hatta ben emzirdikten sonra düzelmiştim
G
Gülşan S.
16 Haziran 2025 05:50
Bende geçirdim acil doktoru emzirmememi söyledi fakat çocuk doktorum emzirmemde bir sakınca olmadığını söyledi ben de sağıp dökmüştüm sonradan döktüm sütlere çok üzüldüm

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
16 Haziran 2025 08:09
Merhaba mastit olan göğsünüzde ateşlenme kızarma ve beze varsa doktora başvurarak gidilmeli ve buna doktor karar vermeli ama sadece Elinize gelen bir beze varsa ve hafif kızarıklık varsa süt rengi aynı şekilde devam ediyorsa emzirebilirsiniz sorun yok mastit Bebeği emzirme ile birlikte sonlanır ama ileri derece bir mastit varsa doktor kontrolü ile çözülür
Ş
Şeydanur Ö.
16 Haziran 2025 13:50
Benimde son bir aydır 3 kere falan oldu hem sağıyorum hem bebeğim emiyor anca öyle geçiyor sütü de veriyorum bi sorun olmuyor.
A
Aleyna B.
16 Haziran 2025 19:00
Bende büyük bir beze şeklinde oluştu renginden değişiklik olmadı sütün doktorumun ısrarla emzirmemi bu şekilde geçeceğini söyledi ve dediği gibi de oldu ama kesinlikle ultrason ve doktorunuzun tavsiyelerini göz önünde bulundurun bu arada lansinoh sıcak göğüs kompresi kullanıp sağıyordum ayrı ten kesinlikle işe yaradı
T
Tuğba A. ..
16 Haziran 2025 20:00
Bende yaşadım hatta göğsümde hala sertlik var. Ki benim sütüm sarı akıyordu o delikten. Sıcak havlu koydum elimle o süt bitene kadar sağdım sonra emzirdim. Bu rahatsızlık emzirmeyle düzeliyor. Pompa varsa sağın. Sıcak uygulama masaj emzirme pompa. Bana doktorum öyle söyledi. Ki ben ameliyatlık derecedeydim. O iltihap hala göğsümün içinde hatta