Mastit
97 görüntüleme
C
Ceren A. B. ..
1 Haziran 2025 23:56
Sağım yapıyorum hem giyilebilir pompa hem elektrikli hem Manuel hemde süt toplayıcı. Hiçbirine süt çıkmıyor. Ama göğsüm şiş ve süt dolu. Bir tek çocuğum emince meme diniyor. Daha önce mastit geçirdim hocam antibiyotik 1 hafta hap 1 hafta da iğne şeklinde kullandım geçti. Göğsümde süt olduğu halde pompalarla çıkmama nedenini anlamıyorum flanş ölçüleri de doğru

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
3 Haziran 2025 12:45
Her elektrikli süt sağma pompası birbirinin aynısı değildir. Genellikle hastane tipi pompa olarak bu sorunu çözebiliyorsunuz. Eğer memeste doğru basınçta Çekmezseniz bu durumda sık sık mastit yaşama ihtimaliniz olacaktır. Sizin tedaviniz memeleri doğru şekilde boşaltma üzerine kurulu…
E
Eda Y. ..
4 Haziran 2025 03:25
Sıcak suyla duş alın goguslerinize masaj yaparak üsten üç kısma doğru sonra alttan yine üç kısma doğru 5,10 dk sican suya girdikçe rahatlama olmuştu bende .göğüsler dolu ama makineyle sağımda 10 CC bile çıkmıyordu ben ellerinde süt gitsin diye ittiriyordum resmen cocukda kolay çekemiyordu çok yoruluyordum masaj sonrası çok rahat ettim size de iyi gelebilir belki çok geçmiş olsun