Mantar Piştiği

76 görüntüleme
B

Büşra D. ..

25 Mart 2026 09:49
Bebeğim mantar enfeksiyonu olmuş 1 haftadır doktor onayıyla travazol ve sudo krem sürüyodum düzelmiişti bugün yine geçmemiş gibi poposu Göcek ısırığı gibi bikini bölgesi yanık gibi aynı durumu yaşayan varmı
Y

Yasemin E. ..

25 Mart 2026 09:52
Trospy ismi galiba o krem iyi geliyor
A

Aaaa

30 Mart 2026 15:37
Bebeklerin mantar enfeksiyonu pişik kızarıklık v.s ilk doğduğunda bizde yaşadık. Çözümü şöyle buldum. Her alt açtığımda ıslak pamuk ile temizledim. Ve sonrasında pamuklu bir bez ile mutlaka nazikçe kuruladım. Hiç nemli bırakmadım. Hava alan bir bebek bezi kullandım. Bezini değiştirmek için hiç beklemedim küçük çişini yapsa hemen alıyordum. Bir de sadece lansinohun göğüs ucu kremi var meme çatlakları için onu kullandım. Şükür hiç sorun yaşamadım sonrasında. Önemli olan altını temizledikten sonra mutlaka kurulama işlemini yapmak. Eğer ıslak mendil v.s ile temizledikten sonra hemen bağlıyorsanız o da mantar yapma olasılığı fazla.
G

Gülşah S.

30 Mart 2026 15:49

Yasemin Erdem

Trospy ismi galiba o krem iyi geliyor

Trosyd adlı kremi almıştım mantar görünümünü aynı gün geçirdi. Doktor da ıslak mendil kullanma dedi. Su ile şişip büyüyen mendillerden kullanıyorum şuanda 4 aylığız devam hala. Kurulamakta çok önemli ama
B

Büşra D. ..

30 Mart 2026 15:57
Molfix bez kullanıyorum su ve pamukla siliyorum ama doktor mantar enfeksiyonu dedi diger doktor alerji dedi el gıdaya yeni geçtim muzlu yoğurt yedi ama sonra yine yedi olmadı anlayamadım neden olduğunu 😔😔

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir