Mamayı İçmiyor

127 görüntüleme
B

Betül ..

23 Aralık 2025 18:07
Bebeğim 5 ay 10 günlük. Anne sütü alıyor, doktorumuz laktoz intoleransı var muhtemelen dedi çünkü emerken kendini geri geri atıp aşırı gazdan uyuyamıyor önceden böyle değildi. Ocean Enzimes laktoz damla kullanıyoruz biraz etki etti gibi ama hâlâ uykuları çok bölünüyor. Mama vereyim dedim ama asla almıyor tadını sevmiyor. Sma optipro verdim acaba sevebileceği tadı anne sütüne yakın başka hangi mama var bir de Philips avent 2 numaralı biberonu da sevmedi daha anne göğsüne benzer biberon öneriniz var mı?
D

Derya K.

23 Aralık 2025 18:22
Hiç bir biberon anne memesine benzemez ve anne sütüne yakın hiç bir mama yoktur
O

Ozlem

23 Aralık 2025 18:42
Doktorumuz mama önerisi bulundugunda sma - hipp-aptamil diye şekersizden şeker oranı yükseğe doğru diye sıralamıştı .Golden goatın içeriği temiz diye söylüyorlar. Benim bebeğimde philipsi kavrayamamıştı lansinohtan memnunuz ama meme reddine sebep olurmu bilemiyorum. Comotomo biberonada bakabilirsiniz yorumlarına.
B

Betül ..

23 Aralık 2025 19:41
Tamam bakıcam çok teşekkür ederimm
H

Hülya K. ..

24 Aralık 2025 20:53
Hipp organik combiotic [sindirimikolay] mama doğumundan beri kullanıyorum.bi sorun yaşamadım .öneririm
B

Betül ..

25 Aralık 2025 22:27
Hipp organik combiotic aldım dediğiniz gibi ama bugün baya gaz yaptı ona belki de ilk defa içtiğinden bağırsakları adapte olması gerekiyordur bakalım 3-4 gün deneyeceğim
D

Didem

25 Aralık 2025 23:10
2 numara biberon ucu 5 aylık bir bebeğe küçük geliyor olabilir 4 numara deneyin birde belki içerken yoruluyordur o yüzden içmek istemiyor olabilir
B

Betül ..

26 Aralık 2025 03:18
Ya biberon ucunun yapısı hoşuna gitmedi bence çünkü direkt ağzından atmaya çalışıyordu bugün lansinoh alıp denedim onu kavrayabildi cidden

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir