Mamayı İçmiyor

101 görüntüleme
N

Neslihan S. ..

28 Kasım 2025 12:34
56 günlük erkek bebeğim sma optipro kullanıyoruz mamayı tek seferde bitirirken şimdi asla bitirmyor açlık süresini uzatsam daji 1 ölçek anca içiyor
S

Saime Ç.

28 Kasım 2025 13:47
doktorum bana optipronun ağır bı mama demişti
N

Neslihan S. ..

28 Kasım 2025 14:13
Daha önce iki mama daha denedik ama kabızlık yaptı suanda da bir gaz sorunumuz oluştu ama mama kaynaklı mı bilmiyorum
G

Gdkmc

28 Kasım 2025 14:37
8.hafta atağı olabilir bir bazen bebeklerde iştahsızlık yaşanıyor iyice acıkana kadar bekleyin bi de öyle deneyin
Z

Zöhre A. ..

29 Kasım 2025 10:54
Neslihan Hanım Kullandığınız mamalar nelerdi? Benim kızım da mama içmiyor ne biberon ne kaşıkla mamanın tadını beğenmediğini söylüyorlar olabiliyormuş mamalar kabız yaptığı için de her denilen mamayı almıyorum. En son Bebelac aldık onu da içmedi
Ş

Şeyda A.

29 Kasım 2025 14:31
Sma kullandım ama bebeğimde gaz sorunu oluştu kakasını yapmıyordu hippe döndük çok memnunum
N

Neslihan S. ..

29 Kasım 2025 15:46
Bebelac gold ve hipp combiotic kullandık ama ikiside kabızlık yaptı cok zorlandı sma optipro ya gectik
N

Neslihan S. ..

29 Kasım 2025 15:47
İyice acıkmasını beklediğimiz de sadece ilk verdiğimde 1 ölçek kadar hızlıca içiyor devamında tekrar ayağını burnunu dürterek zorla içiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir