Mamayı Hangi Su ile Yapıyorsunuz
201 görüntüleme
F
Funda Y.
28 Nisan 2026 07:41
Merhaba, Osman bey in soru cevap yanıtında gördüğüm cam şişe su kullanın cevabından sonra biraz endişelendim. Ankara da yaşıyorum ve bebeğime damacana su dan su kaynatıp öyle mama yapıyorum. Kendimşzde yıllardır o sulardan kullanıyoruz. Cam şişeyi her zaman nerden bulacağız. Cam damacanalar var ondan mı almalıyız acaba? Sizler nasıl yapıyorsunuz çok mu kötü bi şey yapıyorum ben bebeğim 7.5 aylık oldu bile
E
Esra G.
28 Nisan 2026 08:33
Bende damacana su ile yapıyorum mamayı hatta direkt o sudan da içiriyorum çoğu kişi bu şekilde çevremdeki de zaten

Hatice E.
Premium Üye
28 Nisan 2026 09:02
Osman hoca mama yapımı için değil direk içirmek için demiş soruda o şekilde sormuş zaten mama yapımına gelince uzmanlar kaynamış sudan yapılmasını öneriyor 😊
F
Ftmnl
28 Nisan 2026 09:03
Damacanada su çok uzun süre beklediği için, suya geçen mikroplastik riski açısından söylüyor. Plastik şişelerde de satın almadan o suyun ne kadar ve nerede saklandığını bilmiyoruz. Güneşte sıcakta kaldıkça risk artıyor. Biz yeni alıyoruz ama o şişeye o su ne zaman dolduruldu? Cam şişede bu durumlar söz konusu değil.
F
Funda Y.
28 Nisan 2026 09:44
Bende damacana su ile yapıyorum mamayı hatta direkt o sudan da içiriyorum çoğu kişi bu şekilde çevremdeki de zaten
F
Funda Y.
28 Nisan 2026 09:44
Osman hoca mama yapımı için değil direk içirmek için demiş soruda o şekilde sormuş zaten mama yapımına gelince uzmanlar kaynamış sudan yapılmasını öneriyor 😊
F
Funda Y.
28 Nisan 2026 09:45
Damacanada su çok uzun süre beklediği için, suya geçen mikroplastik riski açısından söylüyor. Plastik şişelerde de satın almadan o suyun ne kadar ve nerede saklandığını bilmiyoruz. Güneşte sıcakta kaldıkça risk artıyor. Biz yeni alıyoruz ama o şişeye o su ne zaman dolduruldu? Cam şişede bu durumlar söz konusu değil.
F
Ftmnl
28 Nisan 2026 10:42
Evet çok doğru aslında fakat nereden bulacağım sürekli cam şişeden sizin bi öneriniz var mı

Hatice E.
Premium Üye
28 Nisan 2026 13:29
Kaynamış suyu da mı cam şişeden yapmalıyız acaba öyleyse nerden bulacağım sürekli siz alıyor musunuz içirmek için
F
Funda Y.
28 Nisan 2026 13:35
anladım teşekkürler herkese
Yükleniyor...