Mama'yı Değiştirmeli Miyim?

114 görüntüleme
Hilal K. .

Hilal K. ..

16 Aralık 2025 19:28
Bebeğim2.5 aylık hem mama hem meme alıyor.sma optipro kullanıyoruz ama kilo alımı çok yavaş. Çevremdekiler aptamili önerdi kilo alımının artması için. Deneyimi olan anneler ne onerir ?
A

Aysu G.

16 Aralık 2025 19:31
Doğduğundan beri aptamil prosyneo kullanıyoruz kilo alımız gayet güzel
S

Sena S.

16 Aralık 2025 19:45
Aptamil çok gaz yaptı benim bebeğimde Hilal hanım Evolvia markasına şans verebilirsiniz başarılı bi mama
M

Merve Y.

16 Aralık 2025 19:45
Bizde sma kullanıyoruz 4/24 günlük
E

Elif C. Ç.

16 Aralık 2025 19:48
Benim bebeğim de 2 aylık doğduğundan beri Dr. Önerisiyle aptamil kullanıyoruz tabi her bebek farklı
G

Gdkmc

16 Aralık 2025 19:49
Bende optipro kullanıyorum kiloyla ilgili bir sorun yaşamadım
İ

İlkin D.

16 Aralık 2025 20:07
Golden goat öneririm. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bir arkadaşıma doktoru biz kilo alımını istediğimiz bebeklere golden goat öneriyoruz demişti. Şöyle ki kızım 3 aylık biz doğduğundan itibaren golden goat kullandık keçi sütü-anne sütüne en yakın şeklinde araştırmıştık ama sonra kızıma fazla gaz ve şişkinlik yapmaya başlayınca biz sma comfort a geçtik.
Ceylan I. S.

Ceylan I. S.

17 Aralık 2025 07:28
Bebeğim 3 aylık hem emziriyorum hemde mama veriyorum çok nadir kilo yönünden bir sıkıntı çekmedik gayet kilo alımı güzel ve gaz sancıları veya kaka yapma durumu da düzeldi mamayla birlikte en başından beri SMA confort kullanıyorum memnunuz bebeğim de bende

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir