Mamaya Gerek Var mı

101 görüntüleme
C

Cemre D.

25 Haziran 2025 08:28
Bebeğim 2780 gram doğdu şuan 3 aylık geçen hafta tartıldığında 4885 gramdı. Hastanedeki emzirme danışmanı bebeğin kilo alımının alt sınırdan olduğunu söyledi. 1 hafta boyunca aynı göğsü çift emzir dedi öyle yapmaya başladım yarın kontrolü var. Geçen hafta 3 öğün mama başlaman gerekebilir demişti yarınki kontrolde netleşecek. Hareketli bi bebek doğduğundan beri kafasını dik tutuyor şimdilerde oturmaya çalışıyor. Mama başlamama gerek var mı? Sütüm sulu ve yağ oranı az gibi geliyor bana yağlandırmak için ne yapmalıyım
Y

Yağmur D. A.

25 Haziran 2025 08:54
Bebeğiniz günlük 23 gram civarında almış bence gayet iyi kilo alımı diye düşünüyorum ben açıkçası. Yani emzirme danışmanı neden öyle demiş ben anlayamadım doktorunuz ne dedi? Günde 3 öğün mama bu bebeğe çok gibi düşündüm ben. Sütünüzü yağlandırmak için de çiğ kuruyemişler, hindistan cevizi yağı, yulaf, et, avokado, tahin (özellikle yanına kuru dut ile) öneririm.
D

Dilek D.

25 Haziran 2025 08:55
Günde 20 gram alıyorsa mamaya başlamayın dıyorlar ona göre hesapla aylık 500 gram alması gerekiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir