Mamaya başlama

125 görüntüleme
İ

İlknur A. ..

4 Haziran 2025 01:35
Oğlum şuan 6 aylık doğum kilosu 3500 şuan kilosu 8500 sadece anne sütüyle beslendi ve son iki aydır etrafımda mamaya başla artık bu çocuk doymaz cümleleri var. Başlamalıyım bazen kendimi suçlu hissediyorum
M

Merve Ş. ..

4 Haziran 2025 02:30
6 aylık olduğunda doğum kilosunun 2 katı olsun ister doktorlar. Sizinki maşallah geçmiş bile. Bu yeterince doydugunun kanıtı. Etrafı dinlemeyin ihtiyacı yok gibi görünüyor
d

derya ö.

4 Haziran 2025 09:16
bencede başlamayın zaten ideal kiloda doktorunuz birşey demiyorsa başlamayın
K

Kübra B. ..

5 Haziran 2025 14:53
Benim de kızım 6 aylık olmak üzere 7 kusur kilodadir şu an tam tarttirmadim bir kaç gün sonra tartımız var. Şu an tek anne sütü ve ek gıda tadimlarina başladık. Geceleri sık uyanıyor tam doymuyor mu acaba diyorum. emmeyi bırakır diye mama vermek istemiyorum. Ne yapmalıyım?
K

Kübra B. ..

5 Haziran 2025 20:55
Bu arada doğum kilosu 3200 gr. 5 aylıkken 6900 gr idi. 6 ay tartısı olacak daha.
S

Shırın ..

9 Haziran 2025 09:35
Merhaba benim kızımda 37+2 de sezeryanla doğdu,dg kg 3200 şuan 7kg 5,5 ayligiz anne sütü ile beslenyordu ama işe başlayacagim için mejburen mamaya başladik Aptamil prosyneo veryorum günde bir veya iki kez ,mamaların hepsini neredeyse denedik sadece bunu severek içiyor ama kabız olmaya başladi 3 günde bir aglayarak kaka yapıyor demirdenmi mamadanmi çozemedim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir