Mamanın Fazla Kilo Yapması

82 görüntüleme
T

Tuğba S.

23 Haziran 2025 17:31
Bebeğim 4 saatte bir 120 ml besleniyor. Şuanda 2 aylık 6.6 kilo 3.5 doğdu aslında yoğun bakım sürecimiz oldu ve orda mideden beslendiği için doyduğunu anlamadı ve midesi büyümüş gibi eve geldiğinde onu daha az asla besleyemedim kilo artışı oldu diye 3 saatten 4 saate çıkardım beslenme süresini ni kaç gün sonra alıştı bugün binhaftalık takibe baktım ve bebeğim 7 kilo olmuş çok fazla kilo alıyor dikkat etmeme rağmen ne yapmam gerekir anne sütü sağıp veriyorum ama bu günde iki öğününe denk geliyor onun dışında gene mama yiyor 2 ay 1 haftalık kilosu 7 ye ulaştı ve bunu övünmek için sormuyorum zayıf ebebekler nasıl korkuyorsa anneler kilo alımı hızlı olan bebeklerin anneleri de korkuyor malesef çünkü daha 2 aylık ve yeme bozukluğuna dönüşmesini kimse istemez ne yapmam gerekir bilmiyorum lütfen yardım edermisiniz
M

Merve

23 Haziran 2025 18:11
Benim kızım için de bugün doktor kilolu dedi üç ayı bitti ve bende ne yapacağımı şaşırdım doktor bana bir ölçek mama 30 cc yapıyorsan 60 cc suya bir ölçek mama koy dedi benim aklıma yatmadı açıkçası e kesemiyorum da miktarını doymuyor çocuk

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir