Mamamil Mama E Bebek

177 görüntüleme
K

Kader P.

23 Ocak 2026 20:37
E bebekte mamamil mama kullanan varmi
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

19 Şubat 2026 12:43
Ben sma kullanıyordum hippe geçtim şimdi mamamil aldım denemek icin bir anormallik olmadı iki kez içti henüz bugün denemeye devam edicem bir sorun olmazsa mamamilden devam edicem
Mavi .

Mavi ..

28 Şubat 2026 15:27
Ayşe Vural
Ben sma kullanıyordum hippe geçtim şimdi mamamil aldım denemek icin bir anormallik olmadı iki kez içti henüz bugün denemeye devam edicem bir sorun olmazsa mamamilden devam edicem
Merhaba Ayşe hanım, mamamilden memnun musunuz acaba kabızlık yaptı
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

28 Şubat 2026 15:33
Mavi
Yok hiçbir sorun olmadi kullanıyorum şuan bimde de satılıyor market ebebek gezmek zorunda da kalmıyorum
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

28 Şubat 2026 15:35
Mavi
İlk gün iki kere falan verdim ikinci sadece gece diğer mamayı kullandım sonra tamamen mamamile geçtim
Mavi .

Mavi ..

28 Şubat 2026 15:53
Ayşe Vural
İlk gün iki kere falan verdim ikinci sadece gece diğer mamayı kullandım sonra tamamen mamamile geçtim
Teşekkür ederim bende doktor tavsiyesi ile hipp organik combiotic olana geçmiştim. Ama bebeğimde bu mamaya geçtim geçeli hep kabızlık yaşadık bitmiyor geçmiyor. Aptamilden geçtik onda problem yoktu. Ama hipp yaramadı ve çok çabuk acıktırıyordu. Umarım mamamil iyi gelir. Bizde ek gıdadayız 8 buçuk aylık
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

28 Şubat 2026 16:39
Mavi
Teşekkür ederim bende doktor tavsiyesi ile hipp organik combiotic olana geçmiştim. Ama bebeğimde bu mamaya geçtim geçeli hep kabızlık yaşadık bitmiyor geçmiyor. Aptamilden geçtik onda problem yoktu. Ama hipp yaramadı ve çok çabuk acıktırıyordu. Umarım mamamil iyi gelir. Bizde ek gıdadayız 8 buçuk aylık
Ben combiotik ve comfort kullandım hep kolik olduğu için ama bu mamalar sizde nasıl kabız yaptı bilmiyorum ama bu mama normal bir mama dikkat edin derim
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

28 Şubat 2026 16:40
Mavi
Belki de ek gıda kaynaklı olabilir bilemiyorum
Mavi .

Mavi ..

4 Mart 2026 02:10
Ayşe Vural
Belki de ek gıda kaynaklı olabilir bilemiyorum
Dikkat edıyorum inanın ama anlamıyorum her gıdaya özellikle dikkat ederek veriyordum. Ek gıdayı 3 gündür kestim evet mamadan kaynaklı olduğunu düşündüm ama değilmiş. Doktor probiyotik kullan dedi şimdilik ona başladım bakalım inşallah iyi gelir bütün bebeşiler sağlıklı huzurlu bir şekilde büyürler.
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

4 Mart 2026 07:47
Mavi
Dikkat edıyorum inanın ama anlamıyorum her gıdaya özellikle dikkat ederek veriyordum. Ek gıdayı 3 gündür kestim evet mamadan kaynaklı olduğunu düşündüm ama değilmiş. Doktor probiyotik kullan dedi şimdilik ona başladım bakalım inşallah iyi gelir bütün bebeşiler sağlıklı huzurlu bir şekilde büyürler.
Çok geçmiş olsun bebeğiniz için Jersey süt alıp probiyotikli maya ile mayalayabilirsiz isterseniz denediyseniz içine cennet hurması koyabilirsiniz hem tadı güzel oluyor hem de kabız olmasına da iyi geliyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir