Mamamil Mama E Bebek

98 görüntüleme
K

Kader P.

23 Ocak 2026 20:37
E bebekte mamamil mama kullanan varmi
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

19 Şubat 2026 12:43
Ben sma kullanıyordum hippe geçtim şimdi mamamil aldım denemek icin bir anormallik olmadı iki kez içti henüz bugün denemeye devam edicem bir sorun olmazsa mamamilden devam edicem
M

Mavi ..

28 Şubat 2026 15:27

Ayşe Vural

Ben sma kullanıyordum hippe geçtim şimdi mamamil aldım denemek icin bir anormallik olmadı iki kez içti henüz bugün denemeye devam edicem bir sorun olmazsa mamamilden devam edicem

Merhaba Ayşe hanım, mamamilden memnun musunuz acaba kabızlık yaptı
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

28 Şubat 2026 15:33

Mavi

Yok hiçbir sorun olmadi kullanıyorum şuan bimde de satılıyor market ebebek gezmek zorunda da kalmıyorum
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

28 Şubat 2026 15:35

Mavi

İlk gün iki kere falan verdim ikinci sadece gece diğer mamayı kullandım sonra tamamen mamamile geçtim
M

Mavi ..

28 Şubat 2026 15:53

Ayşe Vural

İlk gün iki kere falan verdim ikinci sadece gece diğer mamayı kullandım sonra tamamen mamamile geçtim

Teşekkür ederim bende doktor tavsiyesi ile hipp organik combiotic olana geçmiştim. Ama bebeğimde bu mamaya geçtim geçeli hep kabızlık yaşadık bitmiyor geçmiyor. Aptamilden geçtik onda problem yoktu. Ama hipp yaramadı ve çok çabuk acıktırıyordu. Umarım mamamil iyi gelir. Bizde ek gıdadayız 8 buçuk aylık
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

28 Şubat 2026 16:39

Mavi

Teşekkür ederim bende doktor tavsiyesi ile hipp organik combiotic olana geçmiştim. Ama bebeğimde bu mamaya geçtim geçeli hep kabızlık yaşadık bitmiyor geçmiyor. Aptamilden geçtik onda problem yoktu. Ama hipp yaramadı ve çok çabuk acıktırıyordu. Umarım mamamil iyi gelir. Bizde ek gıdadayız 8 buçuk aylık

Ben combiotik ve comfort kullandım hep kolik olduğu için ama bu mamalar sizde nasıl kabız yaptı bilmiyorum ama bu mama normal bir mama dikkat edin derim
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

28 Şubat 2026 16:40

Mavi

Belki de ek gıda kaynaklı olabilir bilemiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir