Mamamil Mama E Bebek
98 görüntüleme
K
Kader P.
23 Ocak 2026 20:37
E bebekte mamamil mama kullanan varmi

Ayşe V. ..
19 Şubat 2026 12:43
Ben sma kullanıyordum hippe geçtim şimdi mamamil aldım denemek icin bir anormallik olmadı iki kez içti henüz bugün denemeye devam edicem bir sorun olmazsa mamamilden devam edicem
M
Mavi ..
28 Şubat 2026 15:27
Ben sma kullanıyordum hippe geçtim şimdi mamamil aldım denemek icin bir anormallik olmadı iki kez içti henüz bugün denemeye devam edicem bir sorun olmazsa mamamilden devam edicem

Ayşe V. ..
28 Şubat 2026 15:33
Merhaba Ayşe hanım, mamamilden memnun musunuz acaba kabızlık yaptı

Ayşe V. ..
28 Şubat 2026 15:35
Merhaba Ayşe hanım, mamamilden memnun musunuz acaba kabızlık yaptı
M
Mavi ..
28 Şubat 2026 15:53
İlk gün iki kere falan verdim ikinci sadece gece diğer mamayı kullandım sonra tamamen mamamile geçtim

Ayşe V. ..
28 Şubat 2026 16:39
Teşekkür ederim bende doktor tavsiyesi ile hipp organik combiotic olana geçmiştim. Ama bebeğimde bu mamaya geçtim geçeli hep kabızlık yaşadık bitmiyor geçmiyor. Aptamilden geçtik onda problem yoktu. Ama hipp yaramadı ve çok çabuk acıktırıyordu. Umarım mamamil iyi gelir. Bizde ek gıdadayız 8 buçuk aylık

Ayşe V. ..
28 Şubat 2026 16:40
Teşekkür ederim bende doktor tavsiyesi ile hipp organik combiotic olana geçmiştim. Ama bebeğimde bu mamaya geçtim geçeli hep kabızlık yaşadık bitmiyor geçmiyor. Aptamilden geçtik onda problem yoktu. Ama hipp yaramadı ve çok çabuk acıktırıyordu. Umarım mamamil iyi gelir. Bizde ek gıdadayız 8 buçuk aylık