Mamamil Mama !
230 görüntüleme
B
Billur O.
6 Şubat 2026 23:28
Ya bıktım hipple kusuyor diye aptamile geçtim o seri değildi ama huylandım bebelac gold a geçtim şimdide onda bakteri cıkmış artık hiç birne güvenmiyorum MAMAMİL yerli diye almak istiyorum kullanan varmı lütfen yorum yapın 6 ay 1 hftlık bebeğim 2 no alacağım

Ebru K. ..
6 Şubat 2026 23:53
Hiç denemedim ama arkadaşım kullanıyor 20 günlük bebeğine ve kusma yaptığını söyledi fiyat olarak baya baya uygun bir mama ama biz aptamilden devam ediyorurz
B
Billur O.
6 Şubat 2026 23:55
Farklı serileride paylaşmışlar aptamilin bende prosyneo kullanıyordum ama içime şüphe düşünce almadım , acaba bebeklerde ilk aylarda olan fizyolojik reflü kaynaklımı yoksa mamadanmı arkadaşınızın bebeğinin kusması
B
Beyza i.
7 Şubat 2026 03:51
5 aylık bebeğim. Reflüsü var gerçi bu aylarda azalabileceğini söylemişlerdi kusmanınn zaten ama bize çok iyi geldi. Sma mamaların geri çağırılmasından beri kullanıyorum. İçeriği güzel bir şans verilir bence

Ayşe V. ..
19 Şubat 2026 12:45
Ben sma kullanıyordum hippe geçtim şimdi mamamil aldım denemek icin bir anormallik olmadı iki kez içti henüz bugün denemeye devam edicem bir sorun olmazsa mamamilden devam edicem
B
Billur O.
19 Şubat 2026 12:46
Ben sma kullanıyordum hippe geçtim şimdi mamamil aldım denemek icin bir anormallik olmadı iki kez içti henüz bugün denemeye devam edicem bir sorun olmazsa mamamilden devam edicem

Ayşe V. ..
19 Şubat 2026 12:48
Ben de denedim ama sevmedi benim bebeğim😩
B
Billur O.
19 Şubat 2026 13:26
Ay keşke sevseydi içeriği temiz hippten pek farklı değil benimki içti kabız ishal birşey yapacak mı onu takip ediyorum inşallah bir aksilikler olmaz bu piyasaya bütçe dayanmıyor

Ayşe V. ..
19 Şubat 2026 13:29
Tabii ki hem bütçe hem yerli malı ama sevmedi ek gıda ile de arası iyi olmadığı için ben de riske atamıyorum zaten biz çok uzun süre de kesildi artık o yüzden mecburum maalesef
Y
Yeter A.
24 Şubat 2026 00:02
Evılvıa kullanyrz
G
Gülcan Ş.
24 Şubat 2026 00:11
Ben kullandım mamammili ama malsef kabızlık yaptı zaten çok da uygun bir mama e bebekte 200 tl alıp denemek istedim yerli olduğu için ama olmadı şimdi aptamil prosyneo kullanıyorum
B
Billur O.
24 Şubat 2026 00:19
Ben kullandım mamammili ama malsef kabızlık yaptı zaten çok da uygun bir mama e bebekte 200 tl alıp denemek istedim yerli olduğu için ama olmadı şimdi aptamil prosyneo kullanıyorum
G
Gülcan Ş.
24 Şubat 2026 00:23
Bende prosyneo kullandım ama aptamilde bişeyler cıkınca bıraktım birazda kötü kokulu gaz yaptı sindirim kolay olmasına ragmen
B
Billur O.
25 Şubat 2026 00:05
Ben de pronutra kullanıyordum ilkte güzeldik bizim kullandığımız seri de kaldırma talebi yoktu lakin markette iki paket aldım 800 gramlıklardan aşırı kötü koku olunca bebegım içmek istemedi 2 numarasını sonra mamammili deneyelim dedık o da anlattığım gibi oldu ben yoksa pronutra serisi kötü olmasaydı devam edecektım çünkü doğru mamayı bulamıyorum bebegım için bu süreçte kilo alamıyor zaten en azından rahat uyusun karnı doysun ishal kabızlık sorunu olmasın moduna girdim
G
Gülcan Ş.
25 Şubat 2026 00:18
1 yaşa kadar idare edip yemeğe geçmek istiyorum cok sıkıldım onu bunu dene bişeyler cıksın 🥹
B
Billur O.
25 Şubat 2026 00:18
Yaa bende aynısını dedim ama gece ne verecegım bu sefer ek gıdadan tiksinmiş olacak mamalardan midem bulandı yaa aptamilin proseneoyu da acımsı çıktı
G
Gülcan Ş.
25 Şubat 2026 00:21
Haklılar yaa kilo alamıyorlar doğru düzgün beslenemiyorlar