Mama Yiyen Ek Gıda

128 görüntüleme
N

Nur K.

Premium Üye
9 Mayıs 2026 22:08
Kızım sadece mama yiyor en son doktor kontrolümüz de tam 4 aylıktı yavaş yavaş destekli oturmaya başla 5 ayda ek gıdaya başla dedi şu an kızım 4.5 aylık ve oturmayı çok seviyor ama kafasını tam anlamıyla dik tutamıyor acaba yavaştan tadımlara başlayabilir miyim mama sandalyesine oturabilir mi ben yavaş yavaş oturtuyorum
M

Münevver Ç. ..

9 Mayıs 2026 22:35
Benim bebeğimde 5 ay 22 günlük erken doğdu doktorum yine aynısını dedi ama erken doğduğu için [6.ayıda](6.ayıda) bekleyebilirsiniz dedi. Bunların aynısını 4.5 aylıkken söylmişti. Oturmak için çok ısrar ediyor yatmayı artık kabul etmiyor ama desteksiz oturamıyor kafası öne düşüyor yerdeki şeyleri incelemek istiyor çokça mama sandalyesine oturunca biraz telaşlanıyor ama deneyerek ilerlemenizi tavsiye ederim. Doktorumuz ilk yoğurt zeytinyağı karışımı yedir demişti başlarsam diye yedirdim ama başka bir şeyi merak etmedi. İlk onu verirken yediğim şeylerde canı kalırdı ağzını şıplatırdı. Yani erken başlamak bazen iyi olmaya biliyor. Tabi ki her çocuk farklı deneyebilirsiniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir