Mama Yemiyor

126 görüntüleme
M

Mukaddes T.

17 Temmuz 2025 03:12
Kızımı 2.5 aya kadar emzirebildim hem mama hem anne sütü olarak ilerliyorduk beni emmeyi bıraktı. 98 günlük şuan Mamayı da asla yemiyor biberonu ağzına değdirdiğim an ağlıyor 6-7 saatte aç bıraktım ama işe yaramadı hiçbir türlü yemiyor uykuda yiyor ama uyanıkken asla yemiyor
H

Hatice G. ..

17 Temmuz 2025 05:13
Başka bir mama denediniz mi bazen bazı bebeklerde verdiğiniz mamayı sevmeyebiliyor
M

Mukaddes T.

17 Temmuz 2025 06:51
Hipp kullanıyoruz ama farklı bir mama denemedik 3 aydır hali hazırda yiyordu ama değiştirince çözüme ulaşan oldu mu acaba 🥹
E

Ebru Ö.

17 Temmuz 2025 06:57
Öncelikle mamanın tadına bakmanızı tavsiye ederim bir çok kez sıcak hava ve saklama koşulları nedeniyle aldığımız mamalar ekşimiş ve bozuk çıktı. Eğet tadında bir problem yoksa farklı marka denemenizi öneririm içtikleri mamayı sonrasında rededebiliyorlar çünkü
M

Mukaddes T.

17 Temmuz 2025 06:58
Her beslenmeden önce mamanın tadına bakıyorum hep peki önerebileceğiniz bir mama var mı
F

Fatma S. ..

17 Temmuz 2025 07:04
Ben hep aptamil kullandım. Siz isterseniz golden goat sma falan deneyin herkes onların güzel olduğunu yazmış. Ama aptamil daha tatlı vanilyamsı bir tadı var onu reddeden bebek pek olmuyor diye okumuştum diğer mamalara göre.
E

Ebru Ö.

17 Temmuz 2025 07:21
Birde mamayı verirken farklı pozisyonlarda deneyin kucakta koltuğa yatağına yatırarak vs gibi sevebileceği ilgisini çekebilecek bir şarkı açabilirsiniz kendi ağzınızla emiyor gibi cuk cuk ses çıkarabilirsiniz teşvik etmek amaçlı dönem dönem benim oğlum da reddediyor diş süreci sıcaklar hepsi etken olabilir birde elinizde varsa farklı biberonla deneyin bazen biberon başlıklatrı az veya çok akıttığından da istemeyebiliyolarlar
E

Ebru Ö.

17 Temmuz 2025 07:28
Ben sma optipro kullanıyorum 10 aydır, her bebek farklıdır bir çok marka denedik fakat bebeğim sma optiproyu tercih etti
M

Mukaddes T.

17 Temmuz 2025 13:58
Biberon da Philips 4 numara kullanıyoruz 3+ üstü onlarda da öneriniz varsa biberon için dinlerim, kucağıma alıp ayakta sallayarak gezinerek zar zor yediriyorum o şekilde biraz biraz yiyor ancak uykusu olması çığlık kıyamet yiyor zor yiyor
B

Beyza Ç.

17 Temmuz 2025 14:47
Mamayı buzdolabında mı muhafaza ediyorsunuz yoksa mutfak dolabında mı?
S

Selin D.

17 Temmuz 2025 20:06
Mukaddes hanım ben de aynı durumu yaşıyorum ne zaman mama içmeye kalksak stres oluyorum acaba içecek mi diye bu yüzden kilo alımı da yavaşladı.
M

Mukaddes T.

19 Temmuz 2025 12:01
Mutfak dolabında muhafaza ediyorum Beyza hanım ama şöyle paketi yeni açıpts denedim o şekilde de yemiyor yani çığlık kıyamet komşular falan şiddet uyguluyorum diye düşünüyordur öyle bir ağlama sesi çıkarıyor mama yerken
M

Mukaddes T.

19 Temmuz 2025 12:02
Selin hanım sizin bebeğiniz kaç aylık bizim şuan 100 günlük 3.5 aylık neredeyse 2-3 haftadır böyleyiz asla kabul etmiyor biberonu siz hangi biberonu kullanıyorsunuz
M

Mukaddes T.

19 Temmuz 2025 12:04
Her zaman iştahlı yerdi yani bir sıkıntımız yoktu en son doktor kontrolünde doktor da sıcaklardan yemiyor olabilir dedi ama dün hava gayet serindi yine yemedi neden oluyor bilmiyorum hangi mama ve biberonu kullanıyorsunuz acaba
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Temmuz 2025 13:09
Biberona kullandığınız emzik bebeğinizin ayına uygun mu ? Emmekte zorlanıyorsa uyanıkken almak istemeyip huzursuz olacaktır. Ayına uygun emzikle gündüz beslenmesinde dikkat ederek deneyin lütfen ilk çekmesinde hızlı geldiği için gündüz deneyin gözlem yapmanız açışından faydalı olacaktır. 3. Ayın sonuna doğru 15. Hafta atağı var ben de yaşadım , 1-2 hafta sürüyor ama geçecek merak etmeyin.
M

Mukaddes T.

19 Temmuz 2025 13:15
Yaklaşık 2-3 haftadır bu şekilde zaten 3 numara kullanıyorduk sinirlenmeye başlayınca 4 numaraya geçiş yaptım ama hala sorun devam ediyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir