Mama Verilen Bebeğe Su Verilmesi Gerekir mi?

55 görüntüleme
G

Gamze S.

12 Nisan 2026 22:40
Merhabalar

2 aylık bebeğim var, 15 20 gündür kabılzık sorunu yaşıyoruz, zeytinyağı verdik doktor onayı ile ama işe yaramadı, çevremizdeli herkes su vermemizi söylüyor, aşırı zor yapıyor, ben bezini açıyorum ve bacaklarını karnına doğru bastırıyorım, destek olarak kaka yaprığı yeri de desteklemeue çalışıyorum, nasıl çözüm bulacağız bilmiyorum, Mama yapıyordur dur mamayı da değiştik ama yine aynı, ve doktor da su eksikliği olabilir demişti, vermeli miyiz, siz veriyor musunuz, lütfen bana bu konuda destek olun
A

Aslıhan G.

12 Nisan 2026 23:25
su ek gıdaya geçiş ile birlikte başlanması gerektiği doktorlar tarafından söyleniyor . Zaten içtiği mamadan veya anne sütünden alması gereken su miktarını alıyor . Su içtiği için kakasını kolay yapan bir bebek hiç duymadım . Doktorunuz ile detaylı görüşmeniz daha doğru
G

Gamze S.

13 Nisan 2026 13:33
Bugün doktora geldik, o da çoğunluk mama ile beslendiği için vermemizi söyledi, çok çelişkili bir durum bu ne yapsak diye düşünüyoruz resmen

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir