Mama Veren Anneler Lütfen Yardim

265 görüntüleme
Hilal K. .

Hilal K. ..

13 Kasım 2025 21:53
50 günlük bebeğim 4300 Gr. Asla emmiyor ben de sagip veriyorum birde mama veriyorum. Tüm uzmanlaryapay zeka internet her yer bebeğe 3 saatte bir 150 ml e kadar süt verebilecegimizi söylüyor. Fakat benim kızım60ml den fazlasını istemiyor kusuyor. Siz kaç ml veriyorsunuz ve kaç saatte bir acaba?
Bihter Ç.

Bihter Ç.

13 Kasım 2025 23:24
Bence 50 günlük bebek için 150 ml çok fazla benim bebeğim 6.5 aylık ve gün içerisinde o kadar yiyor . Merak etmeyin bence 60-90 cc ideal . Doğduğundan beri mama ile besleyen biri olarak söylüyorum.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

13 Kasım 2025 23:30
50 günlük bebeğe 150 ml veremezsiniz çok fazla. 3 saatte 1 besliyorsanız 90-120 arası içmesi normal olur. 60 da normal bir miktar her bebeğe göre değişir
Y

Yağmur Ö.

14 Kasım 2025 01:24
Evet benim bebeğimde 4 aylık 8 kg, öğünde 150 içiyor sayılara takılmayın. Gelişimi iyi ise isterse 40 içsin yetiyor demektir
G

Gökçe Y. ..

14 Kasım 2025 02:24
Hilal hanım bebeğinizin aylık kontrolünde doktoruna sorun net bilgi verir ama150ml çok fazla. Şuan benim bebeğim 3 aylık150 ml yeni yemeye başladı. Anne sütü+ mama ile beslenen bir bebek. Sizin bebeğinizin şuaki dönemindeise değişkelik gösterip 60/90 arasi beslenirdi anne sütü+ mama olarak
İ

İ.E.

14 Kasım 2025 03:09
Mama icerken bebek ne kadar isterse o kadar alir. Ayni emerken bazen uzun bazen kisa kesmesi gibi, bazen 30 bazen 90 iciyorlar. Her bebek bir degil. Belli bir paterni de yok acikcasi. Ama 150ml cok fazla 50gunluk bebege. Benimki 3.ayin sonunda 120ml icmeye baslamisti.
Melek M.

Melek M.

14 Kasım 2025 05:00
Bebeğim sadece mamayla besleniyor. Gündüzleri 3 saatte bir 120 ml mama tüketiyoruz geceleri bu süre dört saatte bir oluyor. Kiloları da yaklaşık bu şekilde. Ama siz emzirdikten hemen sonra mama veriyorsanız bu miktarın daha az olması lazım diye düşünüyorum
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

17 Kasım 2025 06:40
Hilal Kaya hanım internetten araştırılan ya da yapay zekaya Sorulan sorular genel anlamda cevap verir. Bebek özelinde yorum yapmaz bebek özelinde yorum yapılarak ilerlenmeli her bebeğin gelişimi farklı olduğu gibi her bebeğin alması gereken miktarda farklıdır burada bebeğin doğum kilosundan aylık aldığı kiloya göre yorum yapılmalı ve ona göre beslenme yapılmalı bebek almak istemiyorsa huzurlu mutlu ise ısrar zorlama yaparak Bebeğinizi beslemeye çalışmayın sadece emzirme ile devam edilebilir destek almak isterseniz benimle iletişime geçerseniz yardımcı olurum 05060389958 ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir