Mama ve Ek Gıda Reddi

95 görüntüleme
D

Dilan Ç.

17 Ağustos 2025 15:39
Bebeğim 7 aylık sadece mamayla besleniyor. 4. Ayından beri mamayı sadece uykuda kabul ediyor. Uyanıkken asla bir yudum dahi almıyo. Son 1. 1,5 aydır uykusında da max 60 cc veya hiç . Ek gıda da istemiyor. Günlük max 200 cc mama içiyor. Ve bu dönem hiç geçmedi.
E

Eda N. A. ..

17 Ağustos 2025 15:45
Altta yatan başka bir neden olabilir doktor gorusu aldiniz mi hiç?
D

Dilan Ç.

17 Ağustos 2025 15:45
Evet, çoğu kez görüştük. Mamaların hepsini denedim. Ve bi çözüme ulaşamadım.
E

Ezgi K. ..

17 Ağustos 2025 16:06
Biberon ucu az akista olduğu icin bizimde bir dönem zorluk olmuştu. Bir büyük numara gectigimizde daha rahat yer hale geldi. Denediniz mi bilmiyorum tabi
D

Dilan Ç.

17 Ağustos 2025 16:50
Philips avent 4 numara emzik kullanıyorum
H

Hilal G. P.

17 Ağustos 2025 19:05
Ben 5 numaraya geçmiştim aventte aynı aylarda. Birde diş çıkarma sancısı varsa ılık hazırlamaya çalışın mamayı. Oda sıcaklığı yeterli demişti doktorun biri yaz ayları için. Kucakta içiriyoduk normalde sonra reddetmeler başladı sizinki gibi gündüzleri. Ne mama ne ek gıda yemek istemiyodu. Hem diş sancısı vardı hemde artık kucakta yemek istemiyomuş. Kardeşim iki cocuklu,ayağına yastık koyup uyku vakti yaklaşınca biberonu verip yavaş ritimde sallıyodu. Baktıkki gerçekten işe yaradı. Mama içmeyen çocuk güp güp mama içiyodu gündüzleride. Ek gıda da düzene girdi ve şu an 9 aylık alttanda iki tane diş patladı yemesi düzene girince. Gazını çıkarıp ayakta sallayıp uyutuyoruz artık. Önceden kucakta uyuyodu simdi çok rahat uyykuya dalıyo masallah. Bi deneyin isterseniz. Ama çokta sıkmayın komple reddetmesin. Diş sancısı varsa tetagil öneriririm çok rahatlatıyo
D

Dilan Ç.

17 Ağustos 2025 19:08
Teşekkür ederim söylediklerinizi deneyecegim sanırım bu ara diş sancısı da var Herşey üst üste geldi
Ş

Şeyda B.

17 Ağustos 2025 19:13
Ek gıdanızı bide soğuk hazırlayın yani dişlerine de hem iyi gelir soğuk çorba yapın kıvamlı mesela bide dışarda yedirmeye çalışın hatta sizin haricinizde biri yedirsin bide çorbayı bardakla içirmeye çalışın oda çok etkili oluyor
Fadile B.

Fadile B.

18 Ağustos 2025 19:22
Bende 6 numarayı aldım ama hala bizde 100 xx en fazla 😭

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir