Mama ve Anne Sütü

109 görüntüleme
A

Aslı K. ..

22 Haziran 2025 17:39
Merhaba hocam bebeğim 1 aylık 3350 kilo doğdu şu an 4 kilo doktor günlük 60 cc mama ver kilo alımı iyi değil dedi verdikten sonra bebeğim enmek istemiyo. Ne yapmamı önerirsinz ve sevgili anneler biberon öneriniz var mı avent aldım fakat yeni doğan başlık hiç çekemedi genişletince sanırım yanlışlık yaptım çok akıtıyo
H

Hatice P.

22 Haziran 2025 17:46
Önce iki menenizi emzirdikten sonra mamayı verin. Önce mama verirseniz doyar ve memeye gelmez.
H

Hatice P.

22 Haziran 2025 17:47
Biberon olarakta aventin+1 olan 3 delikli başlığını alabilirsiniz hem akıtmıyor da
G

Gizem G.

22 Haziran 2025 17:49
Biberon lansinoh güzel başlığı geniş anne memesi kadar olmasa da red yapmıyor ve alıyor
A

Aslı K. ..

22 Haziran 2025 17:49
Yanıtınız için çok teşekkür ederim hatice hanım inanın psikolojim bozuldu emzirirken sürekli kendini çekip tekrar emiyo ve süreç beni çok üzdü bende sizin dediğiniz gibi yaptım emzirdikten sonra günlük 30 cc verdim ondan mıdır bilmem emmek istemiyo mamayıda kaşıkla vermem çok zor
A

Aslı K. ..

22 Haziran 2025 17:50
Ayrıca bulunduğum ilde tekim destek alacağım kimse yok arada biberon kullanayım istiyorum
A

Aslı K. ..

22 Haziran 2025 17:51
3 olan akışı hızlı değil mi
A

Aslı K. ..

22 Haziran 2025 17:53
Gizem hanım çok teşekkür ederim acaba red etmesi biberondan mı sadece bir defa verdim etki eder mi bilmiyorum
G

Gizem K.

25 Haziran 2025 08:46
Aynı şekilde avent 2 numara başlıkla mama takviyesi yaptım doğum sonrası ancak 1,5 aydan sonra meme reddi yaşadım malesef. Biberon kullanımı işin içerisine girdikten sonra bence marka başlık fark etmeksizin meme reddi oluyor. Şu an 3,5 aylık kızım ve uyanıkken emmiyor memedeki akış hızını sevmediği için. Eğer o zaman bilseydim eds sistemiyle mama verirdim. Biraz büyüdüğü için şu an onu da kabul etmedi mesela. Eğer zamanınız varsa eds sistemini araştırıp uygulamanızı öneririm. Hem mama takviyesi yapmış olursunuz, hem emmeye devam ettiği için sütünüz artar hem de meme reddi yaşamaktan kurtulursunuz. Biraz zor ve uğraştırıcı fakat meme reddi yaşamaktan her türlü iyidir diye düşünüyorum
S

Sebila Ö.

28 Haziran 2025 09:33
Merhaba ben doğduğundan beri neredeyse avent kullandım nerdeyse her gün mama takviyesi yaptım.en küçük ve zor akıtan başlığı kullandım bebek zor çekiyor meme reddi yapmıyor.6 aydan sonra mamayı bıraktı memeyi bırakmadı yaşı geldi hala emiyor.ilk önce emzirip sonra mama vermek en ideali umarım çözersiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir