Mama Tercihi

315 görüntüleme
C

Cansu K.

13 Haziran 2026 10:32
Arkadaşlar mama konusunda aptamil daha tatlı bi tadı var diye bebek kabul edebilir diye duydum ama aptamil pronutra var bi de prosyneo ikisinin farkı ne deneyen varmı. Bende hipp organik comfort vardı sevmedi bu zamana kadar hep süt verdiğim için
Bihter Ç.

Bihter Ç.

Premium Üye
13 Haziran 2026 11:31
Prosyneo daha şekersiz pronutraya göre , biz 13 aydır kullanıyoruz prosyneoyu memnunum bir problem yaşamadık
Z

Zahide.

13 Haziran 2026 12:25
Presyneo bizde de şiddetli gaz sorunu yarattı maalesef
B

Burcu E.

13 Haziran 2026 13:12
Prosyneo bizde ishal ve kusma yapti maalesefki
C

Cansu K.

13 Haziran 2026 13:13
Peki önerebileceğiniz ne var sizlerin bi kaç tane deneyeceğim sevene kadar
Z

Zahide.

13 Haziran 2026 13:41
Ben mamamil kullandım sonrasında bir numara da gaz kabızlık yaşamadık ama iki numaraya geçince maalesef onda da gaz kabızlık yaşıyoruz şuan bende golden goot a geçmeyi düşünüyorum
Fidannur Z.

Fidannur Z.

13 Haziran 2026 15:36
Bebelac gold konfor öneririm
C

Cansu K.

13 Haziran 2026 15:38
Biz de 6 aya 10 gün kaldı hem mama bulmak hem 1 den 2 ye geçinceki sorunlar acaba direkt 2 den mi başlamam gerek bilemedim
Tay

Tay

13 Haziran 2026 16:19
Ben Aptamil sma kullandım sonra Bebelac gold bulamadım normel kulldım şimdi mamail kullanıyorum gayet memnunum.
Tay

Tay

13 Haziran 2026 16:20
Ben numaralar arasında degiltirken yaptığım son mama dan yeni başlaxagımla karıştırıyorum ben öyle yaptım sıkıntı yaşamadım benim tercıhım bu
S

Sema

13 Haziran 2026 23:25
hipp comfort bize yaramadı ilk ay kilo alımı çok düşüktü aptamil prosyneo ya geçtik çok şükür hem sevdi hem de kilo alımı iyi oldu çok gazlı bebek bağırsaklarını çalıştırdı gaz daha rahat çıkardı diyebilirim. Şu da var her mama her çocuğa yaramıyor maalesef denemeniz lazım.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir