Mama Tavsiyesi
154 görüntüleme
T
Tuğba N. ..
22 Mart 2026 16:27
Merhabalar 🌹 bebeğim 28 haftalık şimdiye kadar anne sütüyle besleniyordu sütümde azalma var geceleri doymuyor bu yüzden sık uyanıyor. gece uykusuna geçmeden önce mama vermek istiyorum . Mama bebekten bebeğe fark eder biliyorum ama yine de fikir amaçlı mama tavsiyesi almak istiyorum. Hangi mama ile deneyebilirim. (Açıkçası aptamil ve sma ile başlamak istemedim geri çağrılma durumlarından dolayı ) hipp nasıl sizce ?
G
Gülcan Ş.
22 Mart 2026 16:38
merhaba ben hipp i kullandım bizde kabızlık doyurmama kusma gibi sorunlar yarattı ama ger bebekte farklılık gösteriyor
T
Tuğba N. ..
22 Mart 2026 16:45
merhaba ben hipp i kullandım bizde kabızlık doyurmama kusma gibi sorunlar yarattı ama ger bebekte farklılık gösteriyor
S
Sena
22 Mart 2026 16:55
Şu an Hipp kullanıyorum bebeğimde herhangi bir sıkıntı yapmadı. Golden goat önerdikleri için bir gün denedim çok fazla gaz yaptı,sabaha kadar kıvranıp durdu. Tekrar hipp mamaya döndüm. Bebeğe göre değişiyor deneyip öğreniyoruz mecburen

Özlem S.
22 Mart 2026 17:16
Ben Bebelac Gold konfor ile başladım çokta memnunum bir sıkıntı olmadı çok şükür
S
Seher T.
22 Mart 2026 17:49
Bende bebelacgold kullanıyorum cok memnunum
Ö
Özlem
22 Mart 2026 17:59
Bizde SMa dan hipp e geçtik memenunuz şuanda deneyebilirsiniz. Ayrıca soru sorma kısmını nerden bulup yazıyorsunuz kızlar ben bulamadım bi türlü de yardımcı olur musunuz 🥲
F
Fatma M. E.
22 Mart 2026 18:10
Merhaba doktorumuz Bebelac gold vermişti onunla devam [ediyoruz.Bi](ediyoruz.Bi) ara aptamil denedim kabız oldu hemen Bebelac gold a döndüm. Çok şükür memnunuz

Özlem S.
22 Mart 2026 22:58
Bizde SMa dan hipp e geçtik memenunuz şuanda deneyebilirsiniz. Ayrıca soru sorma kısmını nerden bulup yazıyorsunuz kızlar ben bulamadım bi türlü de yardımcı olur musunuz 🥲
Ö
Özlem
23 Mart 2026 09:54
Aşağıda topluluk yazan yeri seçip uygun kategoriye yazabilirsiniz
T
Tuğba N. ..
23 Mart 2026 20:35
Merhaba doktorumuz Bebelac gold vermişti onunla devam [ediyoruz.Bi](ediyoruz.Bi) ara aptamil denedim kabız oldu hemen Bebelac gold a döndüm. Çok şükür memnunuz
Yükleniyor...