Mama Tavsiyesi

46 görüntüleme
Hurmadalı

Hurmadalı

10 Ocak 2026 11:33
Hanımlar merhaba, şu an hipp combiotic1 numara mama kullanıyorum. Ama içeriğide palm yağı olması sebebiyle değiştirmeyi düşünüyorum. Golden goat' in içeriğini nasıl buluyorsunuz tavsiye eder misiniz ya da temiz içerikli başka bir tavsiyeniz olur mu? Birde mama değişikliği yaparken dikkat etmek gerekilen şeyler nelerdi? Şimdiden teşekkürler 🌸
Hacer A.

Hacer A.

10 Ocak 2026 11:47
Merhaba, 3 aylık bebeğim için hipp ile başladım içerik temizliğinden ve besin değeri daha yüksek olması sebebi ile golden goatmarkaya geçtim aka kızım da aşırı derece gaz ve kabızlık problemi yarattı bundan dolayı tekrar hipp markaya dönmek zorunda kaldım.
A

Azra

10 Ocak 2026 11:51
Ben de dün itibari ile Aptamil prosyneo geçtim gaz sorunu olmadı dünden beri kullanıyorum sevdi gibi bir sorun yaşamadık
Hurmadalı

Hurmadalı

10 Ocak 2026 11:53
Aslında benimkide hipp i sorunsuz tüketiyor ama sadece palm yağından ötürü tereddüt ettim
R

Rabia Ş.

10 Ocak 2026 11:53
Doğumdan itibaren golden goat kullanıyorum. Gaz ve kabızlık gibi bir problemimiz olmadı. Doğrudan keçi sütü içerikli mama tercih etme sebebim keçi sütünün protein ve yağ içeriğinin anne sütüne inek sütüne kıyasla daha yakın olması.
Hurmadalı

Hurmadalı

10 Ocak 2026 11:55
Evet bende keçi sütünün anne sütüne daha yakın olduğunu biliyorum birazda o yüzden aklımda kaldı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir