Mama Tavsiyesi

169 görüntüleme
B

Billur O.

17 Kasım 2025 18:31
3,5 aylık bebeğim mama ve anne sütü karışık gidiyoruz hipp kullanıyorum fakat 4gündür kaka yapmıyor benzer durum yaşadınızmı farklı hangi mamaları kullanıyorsunuz
Ebe M.

Ebe M.

17 Kasım 2025 18:31
Hazırladığınız mamaya 1 çay kaşığı zeytinyagi ekleyebilirsiniz
B

Billur O.

17 Kasım 2025 18:32
Zeytinyağını bir çay kaşığı verdim çözüm olmadı
Ebe M.

Ebe M.

17 Kasım 2025 19:33
Mama değişikliği yapabilirsiniz eğer hipp markasını doktor önerisiyle kullanıyorsanız doktoruna tekrar danışarak farklı bir markaya gecebilirsiniz
B

Billur O.

17 Kasım 2025 20:55
Farklı markaları deneyen annelerden fikir istedim , teşekkürler
A

Arzu.G

17 Kasım 2025 21:27
sma optipro kullandım sadece yorumları sindirim açısından guzeldi ben de hiç sıkıntı yaşamadım ama ara ara zeytinyağı ekledim yine de mamasina bir cay kaşığı kadar
Özge U.

Özge U.

17 Kasım 2025 21:38
Merhabalar Hipp mama benim kızımda da kabızlık yapmıştı ve gazı kokuyordu. Bir süre Golden Goat kullandım o iyi gelmişti ama sonra kızım o mamayı reddetmeye başladı. Bir süredir Sma Optipro kullanıyorum memnunum ama Sma Comfort kabızlığı önlemede daha başarılı
E

Emine B. A.

17 Kasım 2025 21:43
Kızıma ilk başta Hipp kullandım 10 gün kaka yapmadığı oldu, çok fazla gaz yaptı, kustu ve huzursuzdu. Daha sonra golden goat’a geçtik ondan çok memnun kaldık tüm şikayetlerimiz bitti. Şimdi 6 aylık golden goat 2 numaraya geçtik ondan da çok memnunuz
B

Billur O.

18 Kasım 2025 00:30
Demekki hipp benzer sorunlar yapıyor teşekkür ediyorum hepinize 😊
B

Berna Ö.

25 Kasım 2025 12:10
Her gün 3 öğün mamasına bir çay kaşığı zeytinyağı kullanabilirsiniz
G

Gökçe T. ..

25 Kasım 2025 17:17
Merhaba, bebelac gold Nutricare kullanıyorum çok memnunuz ne gaz ne de kabızlık problemi oldu
Elif G. İ. .

Elif G. İ. ..

25 Kasım 2025 20:27
Mamaya ekstra bir şey koymayın besin değeri kaybolmasın mamayı verdikten sonra 1 veya 2 çay kaşığı zeytin yağı ağızdan verin öyle daha iyi bizde öyle yapıyoruz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir