Mama Tarifleri

130 görüntüleme
T

Tuba

21 Temmuz 2025 19:50
Bebeğim 6,5 aylık olacak biraz huysuz bir bebekle mama sandalyesinde duruyor Ne oyuncaklarla duruyor çoğunlukla muz bebe bisküvisi yoğurt dışında hiçbir şey yemiyor bana önerebileceğiniz tarifler var mı sağlıklı ve kalorisi yüksek olan
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

21 Temmuz 2025 19:56
Öncelikle bebeğinizin 6,5 ayda ek gıdada yüksek kaloriye ihtiyacı yok, 9 aya kadar tadım ve öğrenme amaçlıdır doyum hedeflenmez. Tarifler fikir bulmak için instagramda dytgamzehome_blog ekgida.gunlugum sayfalarını önerebilirim.
T

Tuba

21 Temmuz 2025 19:59
Teşekkür ederim doğduğundan beri kilosu düşük bulunuyor anne sütü de 3 aydan beri yok mama da uzun süre almak istemiyordu O yüzden ek gıdaya 5 aylık olmadan geçmek zorunda kaldım şu anda da mama ve gıda alıyor anne sütü yok
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

21 Temmuz 2025 20:04
Besinleri tek tek vererek tatlarını almasını sağlayabilirsiniz. Sürekli muhallebi kıvamında mamalar çiğnemeyi öğrenmesini engelleyecektir. Ayrıca marketlerde satılan bebe bisküvilerinin fazlaca şeker içermesinden dolayı sağlıklı bulunmadığını biliyorum.
T

Tuba

22 Temmuz 2025 02:59
Şu an 6 aylık ancak muhallebi kıvamında verebilirim diye biliyorum bebe bisküvisi de organik bebe bisküvisi alıyorum ama ne kadar katkısız madde yoktur bilmiyorum üzerinde öyle yazıyor biraz erken başladık 5 aylıkken Ama genelde sevmediği şey de zorlamadım açıkçası yemediği şeyler de
Esra Y.

Esra Y.

Uzman Diyetisyen

22 Temmuz 2025 10:08
Bebeğinize avokado, tuzsuz peynir ve haşlanmış yumurtayı ezerek birlikte sunabilirsiniz. Sıkılmaması için karışımın küçük bir kısmını (1 tatlı kaşığını geçmeyecek şekilde) pekmezle tatlandırabilirsiniz. Buharda pişirilmiş sebzeleri püre haline getirip üzerine birkaç damla zeytinyağı ekleyerek tadım yapmasına fırsat verebilirsiniz💐
T

Tuba

22 Temmuz 2025 10:10
Bazı insanlar her şeyi veriyor aslında ama ben biraz çekiniyorum boğazında kalır başka bir şey olur tuzlu olur peynir verilebildiğini bilmiyordum teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir