Mama Tadı
115 görüntüleme
Ş
Şeyma
24 Şubat 2026 00:20
Aptamil prosyneo kullanmaya başladım tadı acımsı gibi bebeğim sevmedi normal tadı böyle acı mı
Ş
Şeyma
24 Şubat 2026 00:27
Bebeğimin kilosu düşük bu arada 4,5 aylık kilo alması için vereceğim
G
Gülcan Ş.
24 Şubat 2026 00:27
Bizde prosyneo kullanıyoruz ama acımsı gibi degıl bır numara mı yoksa 2 numara mı
G
Gülcan Ş.
24 Şubat 2026 00:28
Bebeğimin kilosu düşük bu arada 4,5 aylık kilo alması için vereceğim

Elvan C.
24 Şubat 2026 00:43
Bizde yaklaşık 2 aydır aptamil prosyneo kullanıyoruz tadı acı gelmedi aksine şekerli gbi gelıyor bana da. Kılo alımı denınce bugün kontrolde kızımın kılosunun artısı olmadı doktorumuza mama değişimi yapalım dedım çünkü mamayı düzenli yıyor kızım doktorumuz her mama aynı değişime gerek yok dedı . Bize kılo aldırmıyor mama başkasına geçsek aynısı olurmuş metabolizmasına bağlı olarak.
E
Elif
24 Şubat 2026 00:53
Bizde bir ara kullanıyorduk bence de çok hafif acımsı bir tadı var kilo konusunda da bildiğim kadarıyla pronutra daha iyi prosneo daha çok sindirim odaklı
N
Nisa N. Ç.
24 Şubat 2026 01:22
Aktif olarak kullanıyorum hafif acımsı bir tadı var
Ş
Şeyma
24 Şubat 2026 05:19
Daha önce hipp mama denedim ültiker kusma kulak şişmesi oldu çok kötü oldu bebeğim 4,5 aylık 6170 gram çok hareketli huzurlu bez sayısı da yeterli ama kilo almadı anne sütüyle mecbur bi kaç ay kilo için mama vercem doktor da mama kullanın dedi alerji olunca aptamilin bu serisi alerjik bebekler içinmiş DİYE araştırdım ve bugün 10 ml kadar denedim bi şey olmadı ama tadını da sevmedi acımsı bakalım nasıl olacak inşallah sağlıklı olsun bebişler 🙏🏻

Elvan C.
24 Şubat 2026 14:35
aptamil prosyneo alerjık mama değil onun adı farkı
G
Gülcan Ş.
24 Şubat 2026 19:58
Gerçekten aptamil mamanın tadında acımsılık varmış ben kullanalı bir hafta oldu ilk aldığımda tadına baktığımda alamamıştım o tadı bugün buradaki yorumlardan sonra iftarımı açar açmaz tadına baktım gerçekten acımsılık varmış normalde böyle acımsı mı bilgisi olan var mı
E
Elif
24 Şubat 2026 20:41
Gerçekten aptamil mamanın tadında acımsılık varmış ben kullanalı bir hafta oldu ilk aldığımda tadına baktığımda alamamıştım o tadı bugün buradaki yorumlardan sonra iftarımı açar açmaz tadına baktım gerçekten acımsılık varmış normalde böyle acımsı mı bilgisi olan var mı
G
Gülcan Ş.
24 Şubat 2026 20:47
Ben bilmiyordum yaa kızım geceleri içiyor oda yeni başladığımız için eski mamasıyla karıştırıp veriyordum demekki acımsılık tadını çok alamıyor gündüz de ara öğün olarak karıştırmadan veriyorum az içip bırakıyor bugün anladım neden içemediğini offf yine mama degıstırcem