Mama Tabağı

78 görüntüleme
K

Kübra Ç.

8 Nisan 2026 12:16
Merhaba, mama tabağı öneriniz var mı? Sağlıklı olması önceliğim tabii.
M

Melike M.

8 Nisan 2026 12:36
Biz oioi kullanıyoruz memnunuz koku falan yapmıyor(ben sık sık temizliyorum ve hiç yemek bırakmıyorum)
Afranur K.

Afranur K.

8 Nisan 2026 12:46
Ben de oioi kullanıyorum ama kendim almadım, çok memnun da değilim atacak kadar da kötü değil bu arada, elde yıkamaya özen gösterirseniz, makineye atmazsanız kokmaz benve. Bizimki kokmadı çünkü.

Kendi alma şansım olsaydı ya munchkinin vakumlu melamin tabağını alırdım ya da ekonomik olarak zorlamazsa eğer gneisto nun vakumlu paslanmaz çelik tabağı bunların hepsinden öantıklı ve sağlıklı olanı ama bir tabak 1000₺ yani ekonomik olarak mantıklı değil maalesef
T

Tuğba B. ..

8 Nisan 2026 12:54
Oioi kullanıyırum elimde yıkıyorum kokma olmadı . Ama o kadar para vermeye gerek yok bencede
Ş

Şeyma H.

9 Nisan 2026 10:32
Oioi kullanıyorum yemeği yediridkten sonra hemen yıkıyorum ardından karbonat ve limonla ovuyorum ama yinede bir koku oluyor içerisinde acıkcası bimden melamin tabaklar almıştım onlarda cok güzel hatta suan vardır 2 gun önce gelmişti mutlaka bakın
Tuğçe Y. Ü.

Tuğçe Y. Ü.

Diyetisyen

15 Nisan 2026 17:34
Ben oioi aldım koku yok ama şimdi alıyor olsam munchkin kaşık ve tabaklarını alırdım
B

Bengisu Y.

16 Nisan 2026 17:36
çelik tabak en iyisi ama hiçbir yerde bulamadım
F

Fatmagül K. D.

16 Nisan 2026 17:44
Munchkinin her şeyini kullanıyorum çok memnunum tabak kaşık çatal suluk hepsi de çok güzeller

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir