Mama Sonrası Aşırı Kusma

50 görüntüleme
Ö

Özge Y.

14 Temmuz 2025 18:21
Merhabalar, bebeğim 6 aylık erkek doğum kilosu 4040 şu an 9 kilo çoğunlukla mama yiyor meme ile doymuyor fakat çok aşırı kusuyor, 150cc 3 saatte bir besleme yapıyorum ayına göre az yemesine rağmen kusması azalmadı normal bir durum mu?
S

Sudenur K. ..

14 Temmuz 2025 18:28
Merhaba benim oğlumda da kusma sorunu vardı Mamasını değiştirin benim bebeğim 2.5 aylık Aptamil mana kullanıyordum doktor kusmaya şurup verdi kullandık hala kusuyordu Hipp markalı mamayı kullandık 1 haftadır ne kusmamız var nede gaz sorunumuz şurup olayını da bıraktık çok rahatız şuan
Ö

Özge Y.

14 Temmuz 2025 18:46
Ben de doğduğundan beri sma kullanıyordum, belki de söylediğiniz gibi markasından kaynaklı olabilir, teşekkürler 🙏🏻
F

Fatma A.

14 Temmuz 2025 18:55
Merhaba Ben doğduğundan beri hiip kullanıyorum şu an Bebeğim 4 aylık kusmaları 3 ayda başladı dediğiniz gibi çok fazla kusuyordu SMA comfort'a geçtik sorunumuz geçti Çok şükür kusma hiç kalmadı bebekten bebeğe de değişiyor
Ö

Özge Y.

14 Temmuz 2025 19:00
Sma optipro kullanıyoruz biz, comfort ile farklı mı acaba
I

Işıl Ö.

14 Temmuz 2025 19:03
Hipp combiotik kullanıyoruz, hiç sorun yaşamadık, çok memnunuz.
F

Fatma A.

14 Temmuz 2025 19:08
Gaz sorunlu bebeklerde çok kusar kabız bebeklerde kusar çok ıkındıkları zaman SMA comfort gaz sorununu bizde en aza indirdi ve sindirimide kolay bi mama özellikle mamayı kolay sindiremiyen bir bebeğiniz varsa deneyin derim bende işe yaradı
Ö

Özge Y.

14 Temmuz 2025 19:11
O zaman öncelikle comfort ile değiştireyim devam ederse hipp markasını denerim, çok teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir