Mama Sıklığı

147 görüntüleme
Ayşe K.

Ayşe K.

4 Ağustos 2026 16:26
Merhaba canım anneler. Bebeğim 7 aylık. Günde 1000 cc kadar mama içiyor. Ama porsiyonları çok az ve sık tek seferde 80 cc anca içiyor. O da bi buçuk saat anca tok tutuyor. Reflülü bi bebekti o yüzden sık besliyordum doktor tavsiyesiyle. Şimdi alıştı çok sık mama içiyor. Vermeyeyim 3 saat aralık bırakayım diyorum çığlık çığlığa ağlıyor. Ek gıda tadımlarımız iyi gidiyor. Porsiyon porsiyon yemese de çay tabağı kadar yer sabah akşam. Kontrole gidemedik diğer kızımın ayağında kırık var bana çok bağımlı o yüzden evdeyiz bi süredir. Akıl verin nolur kızımın mama sıklığı aralığını nasıl açabilirim? Mama cc nasıl artırabilirim?
Z

Zeynep Y.

4 Ağustos 2026 23:35
Nolur açma bırak içsin kafayı yicem 4 aylıkken memeyi şimdide mamayı reddediyor aklına gelecek herşeyi yaptım yok günde 300 ml bulmuyor içtiği 120 CC mamanın zorla şaklabanlikla uykuluyken vs yarısını anca içiyor delircem 1 aydır böyle gidiyor bırak sık ise sık çoksa çok içsin icmemesindeb iyidir
Ayşe K.

Ayşe K.

5 Ağustos 2026 06:16
Evet haklısınız. Sizde biberon ve mama değişimi denediniz mi? Biberon reddediyorsa değiştirmenize rağmen, kaşık biberon ya da şırınga yöntemiyle besleyiniz.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir