Mama Seçimi ve Beslenme

82 görüntüleme
S

Selin D.

19 Temmuz 2025 07:15
3,5 aylık kızım var doğum kilosu 3360. İlk ay 800 gr aldık ikinci ay yine 800 gr aldık. 3. ayda kilomuz 5400 e ulaşmış bu arada mama kullanıyoruz. Sma mama içiyordu ama son zamanlarda biberonu görünce heyecanlanıyor içmek istiyor sonra ağzına aldığında ağlamalar başlıyor. Sizce mamayı değiştirsem bi faydası olur mu liütfen bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi kendimi artık çıkmazda hissediyorum.
A

Ayşe V. ..

20 Temmuz 2025 19:31
Havalar çok sıcak mama bozuluyor olabilir mi ben de sma kullanıyorum biberonun kapağı kapalı olunca bekleyince ekşimiş gibi oluyor ondan olabilir belki
S

Selin D.

21 Temmuz 2025 00:11
Genel de beklemeden vermeye çakışıyorum yine de bu tepkiyi veriyor. Biberonu değiştirdim yok yine aynı.
A

Ayşe V. ..

30 Temmuz 2025 15:31
Bence bu dönemsel bir durum benimki de şimdi önce ağzında geveliyor sonra diliyle ittiriyor sonra ilk yudumu tükürüyor öyle içiyor ya da cuk cuk diyorum başından peş peşe öpüyorum öyle içiyor aman mamaya dikkat kilosu az diye Aptamil aldım gazdan hastanelik olduk bildiğinizden şaşmayın derim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir