Mama Seçimi

108 görüntüleme
D

Damla K.

26 Aralık 2025 22:38
Osman Bey'e sorulan bir soruda kafam karıştı hocamız palm yağı olmayan bir marka kullanın mamada demiş ama çoğundavar ben şuan hipp combiyotic kullanıyorum ne kullanmam gerekir çocuğuma zararı varmı ?
A

Asli U. B.

26 Aralık 2025 22:59
Bilmiyoru ama bende golden goat kullanıyorumm
B

Burçin İ.

27 Aralık 2025 01:01
Hipp'i içinde palm yağı var diye bıraktım, Golden Goat'a geçtim. Ancak sizinle aynı soru cevabını okuduk sanırım, Osman Bey aynı soru cevabında da inek sütü içeren mamaların içeriğinin diğerlerine göre daha iyi olduğunu söylemiş, Golden Goat'ta da keçi sütü bulunuyor. Türkiyede içerisinde palmyağı olmayan Golden Goat dışında bir mama var mı bilmiyorum.
İ

İpek D.

27 Aralık 2025 01:14
Benimde bunlara aklım takıldı cidden evolvia diye bir mama vardıacaba onda da varmı ki palm yağı
İ

İpek D.

27 Aralık 2025 01:18
Ben de golden goat kullanıyorum ama çocuğum 40indan beri 5 6 günde bir kaka yapıyor. O yüzden ağır geldiğini düşünerek değiştireceğim ama gelişimine yaptığı katkıyı göz ardı edemem. Bırakmak istemiyorum ama gaz ve kaka problemimiz beni buna itiyor
S

Seval Ç. ..

27 Aralık 2025 02:48
Sma ve aptamil palm yağı içermiyor deneyebilirsiniz
L

Latifegizem ..

27 Aralık 2025 15:00
Sma comfort deneyebilirsiniz.
D

Damla K.

27 Aralık 2025 15:50
Sma ve Aptamil kullandım çocuğumda kabız yapmıştı . Çok kafam karıştı bu konuda ne yapacağım bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir