Mama Seçimi
110 görüntüleme
M
Melike A. ..
1 Temmuz 2025 15:15
Oğlum 5 aylık 3ay emdi sütüm kesildi mamaya başladık doktorum bebevit önerdi severek içiyor ama bu sıra mama içmek istemiyor biraz iştahsızlaştı doktorum aynı zamanda bebelac gold önermişti onuda aldım aynı şekilde pek yemedi ve kokusu hiç hoşuma gitmedi gören herkesde yediği mama yaramıyor zayıf diyorlar tecrübeli anneler sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz
B
Büşra T.
1 Temmuz 2025 15:34
Hipp combiotik kullanıyoruz 10 aylık olacağız 1 aydır hipp organik kullanmaya başladık güzel kilo aldırıyor öneririm
A
Ayşe K.
1 Temmuz 2025 16:48
Her şeyi denemiş bir anne olarak aynısını yaşadım. Kilo bile verdi o dönem. Sonuç olarak sorunumuz dişmiş. Çıkardı ve rahata kavuştuk. Dişleri kontrol edin kabarma var mı geliyor mu anlarsınız. Ben anlamamıştım, doktorumuz dişleri geliyor dedi. Bu süreçte hep gece uyurken mama içirdim
B
Burcu Y. S.
1 Temmuz 2025 16:55
Biz SMA OPTİPRO kullandık hem prebiyotik hem probiyotik içeren bir mama memnunuz
M
Melike A. ..
1 Temmuz 2025 17:08
Evet Ayşe hanım diş yerlerimiz belli kabarma var arada ateşlenmede oluyor aklıma o da geliyordu ama mama yediği için bi kaç tadım yapmıştım ben elma püresi falan yaptım onları yiyor ama mamaya gelince yok 100 120 cc yiyen çocuk 40 50 zar zor yiyor oldu
A
Ayşe K.
1 Temmuz 2025 17:34
Geçici bir süreç inanın. Ben de hiç veremedim. Direkt ittiriyordu biberonu. Günlerce ağladım gerçekten. Şırınga ile vermeye çalışıyordum o da zor ve sorun oluyordu. Ek gıda evet alıyorlar özellikle hafif soğuk şeyler iyi geliyordu. Doktor ek gıda sayısını arttır demişti. Öyle yapmıştım. Bazen mama ile karıştırıp kaşık mama verdim. Sonra diş patlayınca geçiyor. Tek seferde hepsini hüpletmese de ara ara duraksayıp içiyor :) üzmeyin kendinizi. Gün içinde ek gıdadan verin. Gece uyurken mama içirmeyi deneyin. Tetagil, osanit vs de deneyebilirsiniz ama bizde alt dişlerde etkili oldu üstlerde maalesef olmadı.
M
Melike A. ..
1 Temmuz 2025 18:05
Çok teşekkür ederim Ayşe hanım evet geçici süreç ama işte biz anneler aç kalsınlar istemeyince stres oluyoruz birde benim oğlum zaten zayıf doğdu şuan 5aylık 6kilo her görende zayıf diyor mama yaramamış diyor canım sıkılıyor biliyorum sağlığı yerinde kilo önemli değil ama işte insanlar öyle deyipde birde kıyaslama yapınca aklıma takılıyor ister istemez
T
Tansu S.
1 Temmuz 2025 18:13
Merhaba, aynı sorunu yaşadım ve bir çok marka mama denedim. Şu anda hala devam ediyoruz holle keçi sütlü . 17 aylık ve hala devam ediyoruz
A
Ayşe K.
1 Temmuz 2025 18:20
Çok haklısınız. Bazen keşke milleti susturabilsek. Herkesin bir fikri var ama anneler ne düşünür ne hisseder demiyorlar maalesef. Ben de çok üzülmüştüm. Kilo da vermişti. Ama geçti. Geçiyor gidiyor. Siz stres olmamaya çalışın, bebeğiniz de olmasın. Tabiki yine probleminiz düzelmezse doktorundan da destek alın :) ben 2-3 güne bir düzelmedi diye gitmiştim 🙈 şimdiden bebişinize boolll iştah, size de şöyle bir huzur diliyorum 🙏🏻
M
Melike A. ..
1 Temmuz 2025 18:25
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için🙏🤍