Mama Sandalyesinden Düştü Ne Yapmalıyım
83 görüntüleme
M
Mervee
6 Nisan 2026 21:26
9 aylık kız bebeğim mama sandalyesinde oturuyordu bende hemen önünde salata karıştırıyordum bi anda arka bacağımda bir sürtünme hissettim baktım bebeğim yerde çok şiddetli bir seste duymadım pat diye ses geldi ama bilmiyorum görmedim nasıl düştüğünü kalkamıyordu normalde nasıl olduğunu anlamadım bir anlık önüme döndüm tak ses geldi hemen kucağımıza aldık babası da yanımızdaydı kızım tabi ağlamaya başladı kucağımda gezdirdim biraz kafasına dokundum vurduğu yere baktım 2 3 dk filan ağladı su içirdim sakinleşti sonra normal bi şekilde yemeğini yedi yemeğini yedirirken her hareketime karşılık verdi her zamanki gibi yemeğini yedi sonra oyuna başladık sorun yok gibi yani ama emin olamıyorum hastaneye gidelim dedim eşim iyi görünüyor panik yapma diyor
E
Esra G.
6 Nisan 2026 21:29
Geçmiş olsun, koltuktan düşmüştü bizim kız apar topar götürdük ama hastanede de zaten herhangi bir sey yapmadılar gözlemleyin dediler. İlk 24 saat önemliymiş kusma göz kayması vs olursa tekrar getirin dediler muhtemelen gitseniz de genel hali iyiyse gözlemleyin sadece diyecekler
E
Esra G.
6 Nisan 2026 21:30
bir de üç dört saat uyutmayın durumuna bakın demişti doktor
M
Mervee
6 Nisan 2026 21:33
Düşeli 3 saat oldu uyku saati geldi uyumak istiyor oyalamaya çalıştım ama ağladı emerken uyuyakaldı bişey olmaz değil mi ilk defa böyle düştü çok korktum sakin kalmaya çalışıyorum ama kalamıyorum
E
Esra G.
6 Nisan 2026 21:36
Düşeli 3 saat oldu uyku saati geldi uyumak istiyor oyalamaya çalıştım ama ağladı emerken uyuyakaldı bişey olmaz değil mi ilk defa böyle düştü çok korktum sakin kalmaya çalışıyorum ama kalamıyorum

Ebru K. ..
6 Nisan 2026 21:50
9 ay 13 benim kızım da genelde dönme veya ayağa kalmaz ama çok ani haretleri oluyor ben bağlıyorum yada elimi koyorum yani mama sandalyesi de yüksek birşey ya emin olamıyorum da hani sonuç olarak bebek ve tam oluşmadı kemikleri çok hasas
M
Mervee
6 Nisan 2026 22:15
Ya benim kızım tutunarak kalkıyor tutunarak yürüyor ama mama sandalyesinden çıkamıyordu yani bacağını çıkartamıyordu mesela. Bende mama sandalyesinde hiç yanlız bırakmadım zaten yanındayken hep gözüm üstündeydi genelde bağlıyorum ama babasının kucağındaydı. Salata yapıyordum, eşim sandalyeye oturtmuş, ben yemek masasına tabakları dizdim kızım sandalyede arkamdaydı arkamı dönmemle düşmesi bir oldu. Eşimde yakındı yani bir anlık oldu elinde oyuncak vardı onu düşürmüş muhtemelen ona eğilip düştü anlayamadım

Ebru K. ..
6 Nisan 2026 22:19
Çok çok geçmiş olsun Baya üzücü bir durum gerçeten kafada şişlik kızarık huzlirsuzluk vs varmı
M
Mervee
6 Nisan 2026 22:26
Hayır yok şişlik kızarıklık bir şey bulamadım kafasında herhalde kafası tam yere gelmedi dönerek düştüğü için mi ama emin de olamıyorum. Huzursuzluğu da yok gayet oynuyor hareketlerinde yürümesinde emeklemesinde bir dengesizlik de yok ama işte ben çok korktum sakin kalamıyorum uyumuştu dayanamadım geri uyandırdım oyun oynuyor şimdi