Mama Sandalyesi Önerisi
295 görüntüleme
K
Kevser
12 Mayıs 2026 14:59
Mama sandalyesi arayışındayım kolay temizlenebilir pratik birşey arıyorum ne önerirsiniz
E
Ece ..
12 Mayıs 2026 15:16
Merhaba, ikea nın mama sandalyesini aldım öneririm bence mama sandalyesinde fonksiyonel bir ürüne hiç gerek yok rahatça temizleniyor biz memnunuz, ek olarak BLW yaptığımız için mutfak batmasın diye mama sandalyesine “mamatut” aldım trendyoldan yere attığı her şey buraya düşüyor temizlemesi çok pratik oluyor.
K
Kevser
12 Mayıs 2026 15:17
Merhaba, ikea nın mama sandalyesini aldım öneririm bence mama sandalyesinde fonksiyonel bir ürüne hiç gerek yok rahatça temizleniyor biz memnunuz, ek olarak BLW yaptığımız için mutfak batmasın diye mama sandalyesine “mamatut” aldım trendyoldan yere attığı her şey buraya düşüyor temizlemesi çok pratik oluyor.
Bir de ikeanın sandlayesi için dar demişler bebeğiniz kaç aylığa kadar kullanabilecek gibisiniz
E
Esra E.
12 Mayıs 2026 16:11
Elele misto mama sandalyesi kullanıyorum. Üstündeki tepsi çıkıyor temizliği kolay oluyor. Sağlam bir yapısı var. Uzun ve kısa bacak olarak iki şekilde kullanılıyor. Ben memnunum.
B
Betül E.
12 Mayıs 2026 16:28
Kesinlikle ikea sandalyesi hem kolay temizleniyor. Bence dar değil kızım 1 yaşında kullanıyoruz zayıf bi bebek değil üstelik
E
Ece ..
12 Mayıs 2026 20:23
O maamatut işe yarıyor mu gerçekten daha uzağada atabilir gibi geldi bana
Bir de ikeanın sandlayesi için dar demişler bebeğiniz kaç aylığa kadar kullanabilecek gibisiniz
Fiyat olarak biraz pahalı malzemesi de plastik gibi ama pratik bir ürün.
Yükleniyor...