Mama Sandalyesi Önerisi

34 görüntüleme
K

Kübra

14 Kasım 2025 07:17
Mama sandalyesi kullanıp çok memnun olanlar rica etsem marka modellerinizi paylaşabilir misiniz?
Emel C.

Emel C.

14 Kasım 2025 08:13
Joie mimzy snacker kullaniyorum kullanimi kolay fiyatida ozelliklerine göre güzel 1 aydir kullaniyorum suanlik memnunum
N

Nur P. İ.

14 Kasım 2025 08:16
Oioi ürünleri bazı mama sandelyesine yapısmıyor eğer alacaksanız ona dıkkat edebılırsınız kendi beslenme sürecinde kokaylık olur diye düsünüp kase almıstım amamama sandalyesine yapısmadı
İlsu O. K.

İlsu O. K.

14 Kasım 2025 08:31
Merhaba; biz iki tip kullanıyoruz. Biri klasik model ikea diğeri ise chicco polly. 6 aylık dönem için oğlum ikea olanda daba rahat etti masa kısmı daha düşük kollarını koyabiliyor rahat öne arkaya hareket sağlıyor. Diğeri ise daha sabit bir oturma duruşu,daha hareketsiz bir alan,yüksek masalı. Biz kendimiz almadık hediye geldi evimiz iki katlı olduğu için ikisinide kullanıyoruz. Bence imkanınız varsa alacağınız ürünü öncesinde bebeğinizle deneyin derim. İkiside rahat, ikisininde ayak kısmında destek mevcut, ikea taşınabilir yıkanabilir, öteki oldukça yer kaplıyor uzunlamasına katlanıyor fakat biraz ağırda.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir