Mama Sandalyesi & Portatif Mama Sandalyesi

50 görüntüleme
Kübra A.

Kübra A.

2 Haziran 2026 16:02
Mama sandalyesi & Portatif mama sandalyesi sizce hangisini tercih etmeliyim yardımcı olabilir misiniz?
A

Aslıhan G.

2 Haziran 2026 16:53
Mama sandalyesi için naçizane minderli olmayan taşıması kolay silinebilir bir tercih yapın . İkea bu konuda çok ideal bence fiyat performans ürünü . Altına ayak koyma yeride takıldığında mis gibi . Hiç çok paralar dökmenize gerek olmayan bir eşya . Mindersiz dememin sebebi de çok fazla kirleniyor her defasında yıka kurut yapma şansınız olmayacak bu sebep ile
Afranur K.

Afranur K.

2 Haziran 2026 17:00
Aslıhan hanıma katılıyorum, sadece portatifler de çok hafif dikkat edin, bir süre sonra hareketlilik arttıkça, ayağa kalkma gibi eylemler oluyor. Ben annemin evine ikea aldım kendime de elelenin mama sandalyesini aldım. Her ikisinin de temizliği çok kolay.

Yani mümkünse aşırı hafif ve hareketi yüksek olmayan, temizlemesi en kolay , en basit mama sandalyesini tercih edin.

Öyle yok yataklı, yok tekerlekli vs. Emin olun çok işlevsek olmuyor. Basit/kullanış/fiyat denklemi yeterli
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir